Φλέρταραν την Μπέττυ Μαγγίρα στον δρόμο: Η αντίδραση της παρουσιάστριας – Βίντεο


Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο TikTok, στο οποίο την ακολουθούν πάνω από 45 χιλιάδες χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης και κάθε βίντεο που ανεβάζει γίνεται αμέσως viral.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η γνωστή παρουσιάστρια εξιστόρησε στους ακολούθους της το πώς την φλέρταραν στο δρόμο, καθώς και το πώς αντέδρασε.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέφερε: «Story time σημερινό ασύλληπτο! Φοράω το κράνος μου και κατεβαίνω στο κέντρο με την βέσπα για μια δουλειά. Φοράω κράνος και γυαλιά ηλίου! Σταματάω στο φανάρι και σταματάει δίπλα μου μια μηχανή μεγάλου κυβισμού, με ένα νέο άνδρα πάνω, που είχε και ένα τσαντάκι με ένα σκυλάκι. Γυρίζει και μου λέει: «Δέχομαι!».

Απορημένη τον κοιτάζω και του λέω: «Τι δέχεσαι;». Μου απαντάει: «Δέχομαι να σου δώσω το τηλέφωνό μου και να με πάρεις εσύ όποτε θες και να βγούμε!». Του λέω: «Φίλε ατύχησες, είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά!». Μου λέει: «Να σου πω κάτι δεν έχω πρόβλημα». Του απάντησα: «Έχω πρόβλημα εγώ!». Δεν λέει τίποτα ο άνθρωπος και φεύγει και λέω από μέσα μου γεια σου ρε Μπεττάκι που έχεις ακόμα τα σουξέ σου!».

Στο τέλος του βίντεο η παρουσιάστρια πρόσθεσε το τραγούδι «Αρέσω», της Ρίτας Σακελλαρίου.

Δείτε το βίντεο

@bettymaggira Ω ναι!!!! Εχουμε κι εμεις ΣΟΥΞΕ!!! #stillgotit ♬ πρωτότυπος ήχος – Betty Maggira



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!