Φόρεσε το όνομα σου σε δέρμα από την Person Art και την Άντζι Ανδριτσοπούλου

Τα πιο trendy bracelets κυκλοφορούν από την personart… με απίστευτα moto!!


Τα πιο trendy bracelets κυκλοφορούν από την personart… με απίστευτα moto και επιλογή του δικού σας αγαπημένου moto … είναι μια καινοτόμα ιδέα του μοναδικού personalised site στην Ελλάδα .

1

Μάυρο δερμάτινο βραχιόλι με λέξεις (Rock,Rock Mama,Rock daddy,Peace,Love,Keep calm,Fuck,Bitch).

3

Γράψε και το δικό σου όνομα μπορείς!! 100% PERSONALISED

Λίγα λόγια για την PersonArt

Η PersonArt προσφέρει μια μοναδικότητα στις δημιουργίες της που δε τη βρίσκεις αλλού, αφού όλες είναι personalized. Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου και οι στενοί της συνεργάτες ασχολούνται με προσωπικά δώρα, που τα κατασκεάζουν ένα-ένα κατά παραγγελία και μάλιστα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Χρησιμοποιώντας πλεξιγκλάς, ξύλο, αλουμίνιο, δέρμα και με συνεχείς πειραματισμούς σε νέα υλικά, η PersonArt χαράζει νέα μονοπάτια στα χειροποίητα κοσμήματα και κερδίζει τις εντυπώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα κοσμήματα στην κατηγορία «Accessories by PersonArt» που γίντονται ανάρπαστα και σχεδιάζονται αποκλειστικά από την Άντζυ Ανδριτσοπούλου.

Ανακαλύψτε τα στην ιστοσελίδας της personart.gr και ζητήστε να σας υλοποιηθεί οποιαδήποτε προσωπική σας επιθυμία και έμπνευση. Μέσα απο το bizznews.gr έχετε τις καλύτερες τιμές αρκεί να είστε …. Κορίτσια του bizznews.gr!

Angie Andritsopoulou4

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!