Φως στο Τούνελ: Ποιον παλιό της συνεργάτη υποδέχτηκε η Νικολούλη;


Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Παρασκευής 20/10 η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε για 29η τηλεοπτική σεζόν και ευχαρίστησε το τηλεοπτικό κοινό, ενώ υποδέχτηκε κι έναν παλιό της συνεργάτη.

«Καλησπέρα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα, φίλοι μου, από τότε που το Τούνελ άναψε για πρώτη φορά τα φώτα του. Κι όμως. Συμπληρώθηκαν 28 ολόκληρα χρόνια ερευνών και αποκαλύψεων με όλους εσάς τους τηλεθεατές – εθελοντές στο πλευρό μας.

Αυτή τη νύχτα παίρνουμε την ανηφόρα για την 29η τηλεοπτική σεζόν. Μπαίνουμε δηλαδή, εσείς και εμείς, στα Τούνελ τα δύσβατα, τα δύσκολα της κοινωνίας μας με μοναδικό σκοπό να ανάψουμε το φως.Να φωτίσουμε τα άγρια τα σκοτάδια της.

Θέλω να πω τώρα στην αρχή και θα μου επιτρέψετε ένα ευχαριστώ σε όλους για τις ευχές, όπως και να το κάνουμε πρεμιέρα είναι, για τα μηνύματα. Να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες εδώ στο MEGA, τους καλούς φίλους, τον κ. Σούσουλα, την κα. Βλαβιανού, την δημιουργική παραγωγή μας, τους φίλους με πρώτο τον γενετιστή κ. Γιώργο Φιτσιάλο που χρόνια τώρα μας θυμάται πάντα και βέβαια όλους εσάς», είπε η Αγγελική Νικολούλη στην έναρξη της πρεμιέρας τους Φως στο Τούνελ.

Μάλιστα, στη συνέχεια, η παρουσιάστρια υποδέχθηκε τους συνεργάτες της και ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην εκπομπή!

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!