Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι αντίθετη στον γάμο – Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα παντρευόμουν»


Η Φωτεινή Ντεμίρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” της Αθηναΐδας Νέγκα, όπου η συζήτηση εστιάστηκε στην οικογενειακή της ζωή με τον επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο.

«Έχω δηλώσει ότι είμαι καλή μητέρα, αν και στην αρχή με ξένισε αυτή η δήλωση. Γνωρίζω πως έχω δώσει το 100% των δυνατοτήτων μου, και το υποστηρίζω πλήρως. Ως σύζυγος και μητέρα, είναι βέβαιο ότι αν έχεις έναν καλό γάμο, είσαι καλύτερος γονιός, καθώς η ψυχολογία σου είναι διαφορετική.

Είναι δύσκολο να ισορροπείς μεταξύ των ρόλων της συζύγου και της μητέρας, και θαυμάζω τις γυναίκες που το καταφέρνουν. Εγώ δεν μπόρεσα να είμαι εξίσου καλή και στα δύο», ανέφερε.

Σχετικά με τον σύζυγό της και την επαγγελματική κριτική του, δήλωσε: «Όταν δυσκολεύομαι σε κάτι, ζητώ τη βοήθειά του. Μου έχει ασκήσει κριτική σε μια παράσταση όταν ξέχασα μια φράση, και ήταν πολύ αυστηρός. Δεν τον θέλω έτσι στη δουλειά».

Η ηθοποιός μίλησε για την καθημερινότητά της: «Τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι και βρίσκομαι σε μια μεταβατική φάση, θέλοντας να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και τη δουλειά μου. Είμαι αντίθετη στον γάμο. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα παντρευόμουν. Κάναμε τον γάμο κυρίως για να μην κακοκαρδίσουμε τους γονείς μας. Στα παιδιά μου δεν λέω να παντρευτούν. Ο γάμος είναι μια σύμβαση που μας επιβάλλεται και πρέπει να την αμφισβητήσουμε. Προτιμώ το σύμφωνο συμβίωσης. Ο γάμος σε εγκλωβίζει με το κατεστημένο που φέρνει μαζί του».

Αναφορικά με την προσωπικότητά της, ανέφερε: «Μέσα μου νιώθω σαν παιδί 12 χρονών. Θέλω όλα να είναι καλά, σαν ένα ροζ μυθιστόρημα. Αν και κατάλαβα νωρίς ότι η ζωή δεν είναι έτσι, θέλω οι γύρω μου να είναι ευτυχισμένοι. Όταν βλέπω δυστυχισμένους ανθρώπους δίπλα μου, με καταρρακώνει.

Έχω μάθει με τα χρόνια ότι αν κάτι σε απωθεί σε κάποιον, πρέπει να το ψάξεις μέσα σου, γιατί το έχεις και εσύ».

Για την εμπειρία της στη σειρά “Το Ναυάγιο”, δήλωσε: «Ήταν μια υπέροχη εμπειρία, γεμάτη γέλιο και δάκρυα. Παρά τις δραματικές σκηνές, όχι, δεν με δείρανε! Η δυσκολία στην τηλεόραση είναι ότι πρέπει να επαναλάβεις μια σκηνή. Συνήθως, οι πρώτες λήψεις μου είναι οι καλύτερες, αλλά υπάρχουν στιγμές που απαιτείται προσπάθεια».

Τέλος, η ηθοποιός απέφυγε να αποκαλύψει τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια: «Είμαι προληπτική, το πήρα από τον πατέρα μου. Ξέρω ότι δεν είναι λογικό, αλλά αφού το έχω, τι να κάνω;», κατέληξε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!