Φώτης Σεργουλόπουλος: Απάντησε στον Μάρκο Σεφερλή – «Εμένα θέλει ο κόσμος, είμαι το παν»


Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στον Μάρκο Σεφερλή και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι χθες (9/9) ο παρουσιαστής είχε σχολιάσει με έμμεσο τρόπο τον σάλο που έχει προκληθεί για την παράσταση του ηθοποιού. Στη συνέχεια, ο καλλιτέχνης εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, ανεβάζοντας τρία βίντεο στο προφίλ του στο Instagram.

Σήμερα (10/9), ο Φώτης Σεργουλόπουλος φαίνεται πως με την βοήθεια της Τζένης Μελιτά έδωσε μία απάντηση στον Μάρκο Σεφερλή.

Συγκεκριμένα, το σημερινό θέμα του σκετς που κάνουν οι δύο παρουσιαστές στην αρχή της εκπομπής τους, ήθελε τον Φώτη Σεργουλόπουλο να δέχεται πρόταση μομφής από τους συνεργάτες του.

Στη διάρκεια του σκετς ο παρουσιαστής ανέφερε: «Νιώθω τέλεια, λυτρωμένος, εξαιρετικά, διότι ο κόσμος εμένα θέλει! Το ξέρω διότι το βλέπω τόσα χρόνια στη δουλειά μου. Δεν είμαι αρχηγός, είμαι το παν!».

Μάλιστα, η Τζένη Μελιτά κάποια στιγμή ρωτά τον Φώτη Σεργουλόπουλο: «Νιώθεις τη στήριξη των ανθρώπων που σε αγαπάνε;». Με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να της απαντά πως: «Σε ευχαριστώ γιατί εσύ πάντα με στηρίζεις. Πάντα με υποστήριζες, σε οτιδήποτε κι αν γινόταν εσύ ήσουν κοντά μου!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ερώτηση αυτή της παρουσιάστριας, μοιάζει με την ατάκα που είχε πει η Έλενα Τσαβαλιά στον Μάρκο Σεφερλή, στη διάρκεια της έκπληξης που του είχαν κάνει για τα γενέθλιά του, πριν από λίγες μέρες.

Τότε η ηθοποιός είχε τονίσει: «Να σου ευχηθώ να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπούν τον Μάρκο. Γιατί θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω σε αυτό που λες στην έναρξη, Μάρκος γεννιέσαι, Σεφερλής γίνεσαι! Και γίνεσαι όχι μόνο σου, γίνεσαι με την στήριξη, την υποστήριξη και την αφοσίωση όσων σε αγαπούν πραγματικά».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!