Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη

Για να μη ξεχαστεί ποτέ ο άδικος χαμός του παιδιού που τόσο υπέφερε..


Μέσω facebook ο εκδότης Τάσος Δούσης ξεκίνησε μία προσπάθεια για να μη ξεχαστεί ο άδικος χαμός του  σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη. Η πρόταση αφορούσε στη μετονομασία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων σε Γαλακτοκομική Σχολή «Βαγγέλη Γιακουμάκη». Το κείμενο που αναρτήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί στο facebook είναι αυτό.

Στη συνέχεια η πρωτοβουλία είχε τέτοια απήχηση και ανταπόκριση που ο εκδότης και δημοσιογράφος επανέρχεται κάνοντας μια καινούργια πρόταση για τη μετονομασία της σχολής σε Γαλακτοκομική Σχολή Βαγγέλη Γιακουμάκη, αλλά και ετήσια υποτροφία στο όνομα του Βαγγέλη. Μάλιστα, ο Τάσος Δούσης πρότεινε το ύψος της υποτροφίας στα 20.000 ευρώ ετησίως όπου θα συμμετείχε και ο ίδιος με το ποσό των 10.000€. Τα υπόλοιπα χρήματα πρότεινε ο δημοσιογράφος να καλύπτονται από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτό είναι το δεύτερο κείμενο με τη συνολική πρόταση…

Σύμφωνα με πληροφορίες,η συγκεκριμένη πρόταση πήγε ταυτόχρονα στον Υπουργό κ. Λαφαζάνη, στον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αποστόλου, στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σγουρίδη και στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού “Δήμητρα”, κ. Χαρουτουνιάν.
Ταυτόχρονα ανοίχθηκε και μία σελίδα στο facebook με τον τίτλο Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων Βαγγέλης Γιακουμάκης . Εκεί κάνουν LIKE όσοι υποστηρίζουν το αίτημα για να μετονομαστεί η σχολή με το όνομα του Βαγγέλη Γιακουμάκη και να δοθεί η υποτροφία με το όνομα του σπουδαστή.

πηγή athensmagazine.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!