Για όνομα του Θεού: Δείτε την φωτογραφία που σοκάρει με την Conchita να φαίνονται τα γεννητικά της όργανα

Δείτε την φωτογραφία που σοκάρει…


Αυτό και αν είναι εξωφρενικό. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος;

Και δεν μιλάω για διαφορετικότητα. Δεν μιλάω για αποδοχή. Μιλάω για αισθητική και πρότυπα. Ο καθένας δικαίωμα του είναι, να είναι ότι θέλει. Ζούμε σε μια κοινωνία που ο καθένας έχει ελευθερία λόγου, σκέψης, φαντασίας και δημιουργικότητας. Αλλά μέχρι ενός σημείου. Γιατί από κάποιο σημείο και μετά… το όλο θέμα, καταντάει απλά χυδαίο και γελοίο.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος -που δεν μπορώ να προσδιορίσω το φύλο του- πρέπει να επιλέξει τι θέλει να είναι. Το πρότυπο μίας εικονιζόμενης γυναίκας με γένια… σίγουρα είναι απαράδεχτο. Και εδώ δεν τίθεται θέμα ρατσισμού, διαφορετικότητας ή εκκεντρικότητας. Το τονίζω. Δεν κρίνω την διαφορετικότητα του, αλλά την κακή και απαράδεχτη αισθητική που θέλησε να προβάλει η φετινή Eurovision. Ένα παιδάκι που βλέπει τηλεόραση με τους γονείς του και ρωτήσει: “Μαμά μπαμπά, αυτή η γυναίκα γιατί έχει γένια” τι να του πεις; Κατά την άποψη μου, αλλά και την άποψη πολλών άλλων, το συγκεκριμένο άτομο θέλησε να επηρεάσει τον κόσμο σε πρότυπα τα οποία δεν έχουν φύλο, δεν έχουν προσωπικότητα και είναι δύο φύλα σε ένα σώμα.

Φυσικά είχε εξαιρετική φωνή. Αλλά με λύπη λέω, πως δεν μέτρησε αυτό. Θεωρώ ότι περισσότερο έπαιξε ρόλο αυτό το «εκκεντρικό» -όπως αποκαλούν πολλοί- αλλά εγώ το αποκαλώ γελοίο look.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία που έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες και κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την Conchita επάνω στην σκηνή της Eurovision να ερμηνεύει το τραγούδι της και να φαίνονται τα γεννητικά της όργανα. Δεν γνωρίζω αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ ή αληθινή εικόνα που δημοσιεύτηκε ή επεξεργάστηκε από θαυμαστές της, το μόνο που ξέρω είναι ότι στο τέλος δεν θα ξέρουμε ούτε οι ίδιοι τι είμαστε. Τα συμπεράσματα δικά σας….

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!