Γιάννα Τερζή: Ο πατέρας μου έφαγε μία 20ετία να πασχίζει στην επαρχία


Στα Διλήμματα του E-Daily απάντησε η Γιάννα Τερζή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή καλλιτέχνιδα μίλησε και για το επάγγελμα του τραγουδιστή στην Ελλάδα, αλλά και για τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Γιάννα Τερζή ανέφερε: «Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος για τους τραγουδιστές είναι ότι δεν στηρίζονται οικονομικά από τα ίδια τους τα τραγούδια, όσον αφορά τα δικαιώματα και αυτά. Στηρίζονται μόνο από τα live τους, που σημαίνει ότι πολλές φορές πρέπει ό,τι βγάζουν να το βάζουν στην επόμενή τους δουλειά, μόνο και μόνο για να υπάρχουν!».

«Ο κόσμος νομίζει ότι είναι πολύ πιο εύκολη δουλειά από αυτό που είναι. Δεν θέλω να πω ότι δεν υπάρχουν άλλες δύσκολες δουλειές, αλλά οικονομικά στην Ελλάδα αν δεν είσαι στα πρώτα 5-7 ονόματα, είναι πάρα πολύ δύσκολη…», σημείωσε.

Ακόμα, είπε ότι: «Ο πατέρας μου έζησε τα χρυσά χρόνια, την εποχή που μπορούσαν όλοι να έχουν μεγαλύτερα budget και να γίνονται καλύτερες δουλειές. Ειδικά όμως ο Τερζής έφαγε πριν και μία 20ετία να πασχίζει στην επαρχία, μέχρι να φτάσει στο σημείο που έφτασε!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!