Γιάννης Αντετοκούνμπο – Μαράια Ρίντλσπριγκερ: Όλα του γάμου… έτοιμα


O Γιάννης Αντετοκούνμπο, που σαρώνει στα γήπεδα του ΝΒΑ αλλά και με την εθνική μας ομάδα μπάσκετ, μετρά αντίστροφα μέχρι να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της επί οκτώμισι χρόνια συντρόφου του και μητέρας των τριών παιδιών του, Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας του NBA και η σύντροφός του έχουν κανονίσει τις λεπτομέρειες ενός γάμου που κατά γενική ομολογία θα είναι υπερπαραγωγή και θα συγκεντρώσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο γάμος, που έχει προγραμματιστεί για το τέλος Αυγούστου, θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα υπερπολυτελή θέρετρα της Πελοποννήσου στην Πύλο. Ήδη από τα τέλη Μαΐου που ο «Greak Freak» ήρθε οικογενειακώς στην Ελλάδα, οι ετοιμασίες στην Costa Navarino είναι πυρετώδεις. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο σχεδιάζει να βρεθεί εκεί μερικές ημέρες πριν από τον γάμο, όμως οι λαμπεροί καλεσμένοι και συγγενείς θα φτάσουν στις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Realnews, ο σπουδαίος αθλητής έχει στείλει γαμήλιο προσκλητήριο σε 400 καλεσμένους. Ανάμεσά τους καλοί φίλοι από την παλιά του γειτονιά, όπου μεγάλωσε, στα Σεπόλια, και σχεδόν όλο το διεθνές αθλητικό jet set, όπως ο αστέρας του NBA ΛεΜπρον Τζέιμς, η κορυφαία τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς και ο άσος των γηπέδων Κιλιάν Εμπαπέ. Αυτή την ξεχωριστή ημέρα ο Γιάννης σίγουρα θα ήθελε δίπλα του τον αγαπημένο του πατέρα, Τσαρλς, τον οποίο έχασε τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά βρίσκεται πάντα στην καρδιά και στη σκέψη του. Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας, όμως, θα έχει δίπλα του την αγαπημένη του μητέρα, Βερόνικα, και τα αδέλφια του.

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς προτίμησε ενδυματολογικά να εμπιστευθεί τον μετρ του είδους Γιώργο Παπαδόγαμβρο για να φτιάξει το sur mesure κοστούμι που θα φορέσει στον γάμο του. Την πρώτη ημέρα της τριήμερης γαμήλιας γιορτής θα πραγματοποιηθεί το «White party», με όλους τους καλεσμένους να φορούν κοστούμια σε λευκό χρώμα, ενώ στις 31 Αυγούστου θα ακολουθήσει το «Nigerian Party» με παραδοσιακές ενδυμασίες και την 1η Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η γαμήλια τελετή.

Μεσογειακό μενού

Λάτρης της καλής διατροφής, ο Γ. Αντετοκούνμπο επέλεξε ένα γαμήλιο μενού βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα, που θα περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εδέσματα από φρέσκιες πρώτες ύλες με έμφαση στο παρθένο ελαιόλαδο, τα οποία θα συνοδεύονται από εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού και σπάνιες ετικέτες από όλη την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η ζωή του Γιάννη μοιάζει με παραμύθι. Το μυθικό ταξίδι του μπασκετμπολίστα από τις φτωχογειτονιές των Σεπολίων μέχρι το ΝΒΑ και τους Μιλγουόκι Μπακς και από εκεί στην παγκόσμια αναγνώριση είναι απίστευτο. Παρά τις δυσκολίες των πρώτων χρόνων, ο Γ. Αντετοκούνμπο αγαπά και στηρίζει την Ελλάδα σε κάθε του βήμα. Γι’ αυτόν τον λόγο επέλεξε και να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαράια στη χώρα που τον ανέδειξε.

Η Μαράια, μετά από οκτώ χρόνια κοινής τους πορείας, αναμένεται να ντυθεί νυφούλα έχοντας δίπλα της τα τρία τους παιδιά, τον τετράχρονο Λίαμ-Τσαρλς, τον τρίχρονο Μάβερικ-Ντιάπερ και την Εύα- Μπρουκ, η οποία στις 17 Σεπτεμβρίου γίνεται ενός έτους.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!