Γιάννης Πολίτης: Το τελευταίο “Evening report” και η νέα θέση που αναλαμβάνει


Το τελευταίο “Evening report” θα παρουσιάσει απόψε στις 22.ο0 στο One Channel ο Γιάννης Πολίτης καθώς ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην καριέρα του από σήμερα. Ο έγκριτος δημοσιογράφος εκλέχτηκε νέος αντιπρόεδρος του ΕΣΡ με την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων των μελών της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής που ορίζει το Σύνταγμα (αρ. 101Α) μαζί με την επίτιμη Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη – Δρίλα που αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου, αλλά και των νέων έξι μελών της Ανεξάρτητης Αρχής.

Συγκεκριμένα, τις κενές θέσεις των μελών του ΕΣΡ εκλέχθηκαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Σταυρόπουλος, Ευτύχης Παλλήκαρης, Γιώργος Βλαβιανός και Ιωάννης Μιχελάκης, ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Σπυρίδων Χρυσοφώτης και ο επίτιμος Αντιπρόεδρος Νομικού Συμβουλίου του Κράτους Πέτρος Τριανταφυλλίδης.

Ο Γιάννης Πολίτης έχει σκοπό να μιλήσει για το νέο ρόλο που αναλαμβάνει στην αρχή της σημερινής εκπομπής. Προσωρινά τον ρόλο του παρουσιαστή της εκπομπής αναλαμβάνει από αύριο ο Μάνος Νιφλής ενώ αναζητείται το πρόσωπο που θα την αναλάβει σε μόνιμη βάση.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!