Γιάννης Βαρδής: Τον πρώτο χρόνο απέφευγα κόσμο που ήξερε τον πατέρα μου – Προσπαθούσα να μην ακούω τραγούδια του


Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (2/9) από την ημέρα που ο Αντώνης Βαρδής έφυγε από τη ζωή. Με αφορμή την σημερινή μέρα, ο Γιάννης Βαρδής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε και για το πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του πατέρα του και σπουδαίου καλλιτέχνη, τον πρώτο χρόνο.

Μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Βαρδής ανέφερε: «Είναι σημαντική μέρα και είναι και πάρα πολύ δύσκολη. Δηλαδή προσπαθώ να το διαχειριστώ όσο μπορώ. Ο χρόνος απαλύνει αρκετά, αλλά δεν κλείνει εντελώς η πληγή. Πάντα σκέφτεσαι τον άνθρωπό σου, δεν σκέφτεσαι σίγουρα στενάχωρες καταστάσεις, σκέφτεσαι πιο ευχάριστες στιγμές. Τα τελευταία δύο χρόνια νομίζω ότι το διαχειρίζομαι πιο σωστά. Εννοώ ότι δεν στεναχωριέμαι τόσο πολύ».

Ακόμα, είπε ότι: «Τον πρώτο χρόνο απέφευγα κόσμο που ήξερε τον πατέρα μου, γιατί θα μου έλεγαν πράγματα για εκείνον και θα στεναχωριόμουν, ενώ μπορεί να ήμουν σε μια στιγμή που ήθελα να ξεχαστώ. Προσπαθούσα να μην ακούω τραγούδια του. Πλέον όμως νιώθω τόσο όμορφα που μπορώ οποιαδήποτε στιγμή να τον φέρω μπροστά μου, να ακούσω τη φωνή του, να έχω την παρουσία του, την εικόνα του!».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!