Γιατί χωρίζει η JLo;

Τρίτωσαν τα διαζύγια για τη λατίνα diva!


Τρίτωσαν τα διαζύγια για τη λατίνα diva!

Τρίτωσαν τα διαζύγια για τη λατίνα diva!

Τρίτωσαν τα διαζύγια για τη λατίνα diva!

Ύστερα από 7 χρόνια γάμου με τον επίσης τραγουδιστή Marc Anthony η Jennifer Lopez είναι και πάλι ελεύθερη. Τι κι αν το ζευγάρι έδειχνε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα της διεθνούς showbiz, η αλήθεια είναι πως εδω και αρκετό καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα.
Αιτία του χωρισμού όπως αποκαλύπτουν άτομα του στενού περιβάλλοντος της τραγουδίστριας δεν ήταν μόνο η αυταρχικότητα του συζύγου της ο οποίος ήθελε να έχει πάντα το πάνω χέρι. Το 2008, με τη γέννηση των διδύμων η μαμά της Lopez, Lupe, μετακόμισε στην έπαυλη του ζευγαριού στο Long Island, για να τη βοηθάει με τις πάνες και τα γάλατα, πράγμα που στον Marc έπεσε κομματάκι δύσπεπτο μιας και δεν πολυσυμπαθιούνται με την πεθερά.
Τσαντισμένος ο Marc με τη “μαμά” Lupe, τσαντισμένη και η Jenny from the Block γιατί πρόσφατα έμαθε ότι ο αγαπητός της σύζυγος χρωστάει εκατομμύρια σε απλήρωτους φόρους (θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και φοροφυγά), πολύ θέλει;
Τέλος, το ζευγάρι διαφωνούσε τελευταία και για τον τόπο διαμονής τους με τη μία να επιμένει να μείνουν στο Los Angeles και τον άλλο στη Νέα Υόρκη.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!