Γιώργος Χρυσοστόμου: Το περιστατικό που τον έφερε σε δύσκολη θέση – «Μου είχε πει ότι δεν ήμουν καλός»


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Ο επιτυχημένος ηθοποιός στη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για ένα περιστατικό που του είχε συμβεί στο θέατρο.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός ανέφερε: «Πολλές φορές έχω αισθανθεί μοναξιά, που δεν ισχύει στα αλήθεια. Καμιά φορά αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να με βοηθήσει σε δύσκολες στιγμές και όμως εκεί είναι ο κόσμος. Είναι όμως κάποιες στιγμές κομβικές, μέχρι τώρα στα 44 μου, που αισθάνθηκα πραγματικά ότι έχει λίγη μοναξιά».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Έχω πολύ άγχος, όταν ξυπνάω το πρωί αναστενάζω. Καμιά φορά το άγχος γίνεται δημιουργικό και κάποιες φορές μπορεί να με νικήσει λίγο και να απογοητευτώ. Σε μεγάλα ζητήματα επιστρατεύεται μια ψυχραιμία και με κάτι πολύ απλά πράγματα μπορεί να αποσυντονιστώ πλήρως».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Γιώργος Χρυσοστόμου εξομολογήθηκε πως: «Τη μισή μου ζωή παίζω σε παραστάσεις με πολύ λίγους θεατές. Θυμάμαι ότι ήμουν σε μία παράσταση που όλοι έλεγαν ότι είναι υπέροχη, αλλά δεν ερχόταν κόσμος να μας δει. Δεν είναι πολύ ευχάριστο, γιατί το παίρνεις αναγκαστικά προσωπικά. Με τον καιρό αρχίζω και το δουλεύω και αυτό και δεν το παίρνω πλέον προσωπικά, ότι κάνω εγώ κάτι λάθος».

Στη συνέχεια περιέγραψε: «Γιατί μπορεί και ένας θεατής να έχει έρθει αρνητικά προκατειλημμένος. Αυτό το είχα πει σε μια θεατή μια φορά! Είχε την φαεινή ιδέα να κριτικάρει την παράσταση με το που βγήκαμε από το καμαρίνι και μου είπε ότι δεν ήμουν καλός. Της απάντησα: «Ναι οκ, αλλά μάλλον δεν ήσουν και εσύ καλή θεατής!».

Πολλές φορές μου έχουν πει κάτι που να με φέρει σε δύσκολη θέση. Θεατής μου είχε πει ότι δεν ήταν το καλύτερό μου, αν και δεν τον ρώτησα. Μετά την παράσταση θέλω τρεις ώρες για να αποφορτιστώ».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!