Γιώργος Χρυσοστόμου: «Ζούσαμε 9 άτομα σε ένα σπίτι – Από πολύ μωρό δεν έχω προσωπικό χώρο»


Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος την Τετάρτη (04/09) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Πρωίαν σε είδον» με τον ηθοποιό να μιλάει μεταξύ άλλων για την καταγωγή του από τη Ρόδο, τα παιδικά χρόνια στο χωριό και την πολύτεκνη οικογένειά του.

«Γεννήθηκα στην πόλη της Ρόδου και κατάγομαι από ένα ορεινό χωριό, μέναμε τον μισό χρόνο στην πόλη και τον μισό χρόνο στο χωριό. Πηγαίνω στην Ρόδο, όταν το επιτρέπει η δουλειά, το Πάσχα είναι πιο ωραία, Χριστούγεννα έχω να πάω πολλά χρόνια. Είναι ένας πολύ ωραίος τόπος. Όποιος έχει έρθει για σεζόν έχει μείνει και έχει παντρευτεί.

Έφυγα από έναν μικρό τόπο και πήγα στη Θεσσαλονίκη, ήταν μεγάλη η ελευθερία. Ήταν ένα χάος αλλά μου δημιούργησε αδρεναλίνη. Ζούσαμε εννέα άτομα σε ένα σπίτι, επτά αδέλφια και δύο γονείς. Δεν είχες άλλη επιλογή για το κομμάτι της συγκατοίκησης. Από πολύ μωρό δεν έχω προσωπικό χώρο, στο δωμάτιο έμενα με τα αδέλφια μου. Όταν άρχισα να έχω συνείδηση και να οδεύω στην εφηβεία εκεί ήταν πολύ σημαντικός ο προσωπικός χώρος, που δεν είχα», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!