Γιώργος Γιαννιάς: Πηγαίνω σε ψυχολόγο για να μπορώ να αντιμετωπίσω αυτά τα «γιατί» που δεν μπορώ να τα λύσω μόνος μου


Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο γνωστός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την απώλεια των γονιών του, οι οποίοι έφυγαν από την ζωή μέσα σε περίπου πέντε μήνες.

Αναφερόμενος στους γονείς του, ο Γιώργος Γιαννιάς εξομολογήθηκε πως: «Οι γονείς μου ήταν πολύ ερωτευμένοι και είχαμε ένα δέσιμο σχεδόν παθολογικό μεταξύ μας. Ο μεγαλύτερος μου φόβος από μικρό παιδί μέχρι σήμερα ήταν να μη χάσω κάποιον από την οικογένειά μου κι έγινε με αυτόν τον τρόπο. Ένας χαμός μέσα στην οικογένειά σου δεν θα ξεπεραστεί ποτέ!

Ο μπαμπάς μου είχε αρκετά προβλήματα από την ηλικία των 40 ετών αλλά τα πάλευε σαν «λιοντάρι». Έφτασε 77, το είχαμε χωνέψει ότι κάποια στιγμή θα στενέψουν τα όρια. Το ήξερε και ο ίδιος, αλλά ήταν τόσο μάγκας που δεν μάσησε μέχρι την τελευταία στιγμή».

Ακόμα, ο γνωστός τραγουδιστής είπε: «Έγινε αυτό και είχα τη μαμά να μου δίνει κουράγιο. Έκανε μία επέμβαση στη μέση για να ζήσει λίγο καλύτερα, γιατί πονούσε πολύ και εξαιτίας ενός μικροβίου πήγαν όλα στραβά. Αυτό που δεν θα φύγει σίγουρα με τίποτα, ειδικά σε ανθρώπους που δεν έφυγαν με τη φυσική ροή, είναι αυτό το «γιατί», αυτό το ανεξήγητο που μπορεί να υπάρχει. Πηγαίνω σε ψυχολόγο για να μπορώ να αντιμετωπίσω λίγο καλύτερα αυτά τα «γιατί» που δεν μπορώ να τα λύσω μόνος μου! Παρόλα αυτά έχω ένα αντίβαρο, αυτό που μου έδωσαν αυτοί οι άνθρωποι και η οικογένεια που έχω φτιάξει».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!