Γιώργος Καραμίχος: Αποκαλύψεις για την σχέση με την κόρη του – «Δεν είχα την δυνατότητα να την βλέπω»


Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε νέα συνέντευξη στο κανάλι των Rainbow Mermaids στο Youtube με τον γνωστό ηθοποιό να μιλάει αποκαλυπτικά για την προσωπική ζωή και την καριέρα του. Η μάχη που έδωσε με τον καρκίνο βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης, καθώς και η σχέση του ηθοποιού με την 26χρονη σήμερα κόρη του, Ρεγγίνα.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Καραμίχου για την σχέση με την κόρη του

«Ήμουν τρίτο έτος στη σχολή, όταν έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Η κόρη μου γεννήθηκε το 1998. Με το που έγινε όλο αυτό, ενώ ήθελα το παιδί, συνέβησαν άλλα θέματα προσωπικά, χωρίσαμε με τη μητέρα της και δεν ήμασταν μαζί. Οπότε, δεν είχα τη δυνατότητα να βλέπω το παιδάκι. Το διεκδίκησα μετά, όταν τελείωσα τον στρατό. Μετά πάλι δεν το είχα, περάσαμε διάφορα τέτοια.

Η κόρη μου είναι 26 ετών και από τα 18 της και μετά είμαστε μαζί και τώρα είναι η πιο ωραία και ειλικρινής σχέση, που έχω στη ζωή μου. Δεν σκέφτομαι τι θα πω και τι θα κάνω. Είμαι πάντα λίγο μπαμπάς. Ίσα ίσα, που παίρνω συμβουλές πια. Είναι η νέα γενιά. Η κόρη μου ζει στη Δανία. Έρχεται και πηγαίνω πολύ συχνά. Τη βλέπω, αν όχι κάθε μήνα, κάθε δεύτερο μήνα», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!