Γιώργος Καράβας: Δεν ήμουν ένα παιδί που είχε την αποδοχή των άλλων


Συνέντευξη στο περιοδικό OK! έδωσε ο Γιώργος Καράβας. Μεταξύ άλλων, το γνωστό μοντέλο μίλησε και για το πώς ήταν σαν παιδί, αλλά και για τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καράβας είπε στη διάρκεια της συνέντευξης: «Όταν ήμουν μικρός δεν πίστευα στον εαυτό μου. Δεν ήμουν ένα παιδί που είχε την αποδοχή των άλλων, ούτε ο cool τύπος του σχολείου ή ο ωραίος. Αυτό το έχτισα».

Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι: «Η μόδα είναι πολύ μεγάλο σχολείο. Είναι ένας μικρόκοσμος με τρομερά υψηλές απαιτήσεις. Αν θέλεις να επιβιώσεις και να πας παρακάτω, δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο παρά μόνο να πιστέψεις σε σένα».

Επιπλέον, το μοντέλο εξήγησε: «Οι απορρίψεις είναι τόσο πολλές σε καθημερινή βάση που το πιο εύκολο είναι να χάσεις τον εαυτό σου. Το πέρασα κι αυτό το στάδιο. Τα πρώτα χρόνια στο μόντελινγκ τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Εγώ όμως συνέχιζα, επέμενα πιστεύοντας στον εαυτό μου. Νομίζω ότι αυτό απέδωσε καρπούς. Αν τώρα, στα 42 μου, κάνω έναν απολογισμό, όσες φορές τόλμησα να πάρω καίριες αποφάσεις όντως μου βγήκαν σε καλό».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!