Γιώργος Λιάγκας: Εύκολα έδινα “Το Πρωινό” στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για να μου δώσει το late night και τον “Εκατομμυριούχο”


Η δήλωση του Γιώργου Λιανού, σύμφωνα με την οποία ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης, απασχόλησε τον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του “Πρωινού”.

“Το είπε ξεκάθαρα ο Γιώργος Λιανός, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλει διακαώς να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη. Αν ο Γρηγόρης, επειδή τελειώνει το συμβόλαιό του τώρα τον Ιούνιο, ξέρω ότι τελειώνει και το δικό μου το συμβόλαιο έως τον Ιούνιο. Ο ΑΝΤ1 δεν ανήκει ούτε σε μένα, ανήκει στην οικογένεια Κυριακού. Άλλοι αποφασίζουν αν θα είμαι εδώ του χρόνου” είπε ο Γιώργος Λιάγκας μετά την αναπαραγωγή των δηλώσεων.

Κάνοντας χιούμορ, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως θα έκανε “τράμπα” την εκπομπή του με εκείνες του Γρηγόρη Αρναούτογλου: “Δυνητικά, αν μέναμε και οι δύο στον ΑΝΤ1 εγώ εύκολα -πλάκα κάνω- του έδινα “Το Πρωινό” για να μου δώσει το late night και τον “Εκατομμυριούχο”, για πλάκα. Δεν θα χρειαστώ και κανέναν σας στο late night. Τη Μαιρούλα την Αρώνη θα πάρω μόνο. Μαιρούλα μου! Να μου κλείνεις καλεσμένους! Δεν θέλω κανέναν άλλο. Θα του αφήσω και παρακαταθήκη στην καλύτερη ομάδα”.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!