Γιώργος Λιάγκας: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για Μπαρμπαρίγου-Ουγγαρέζο

Ο Γιώργος… είναι πονηρός και μιλάει για όλα!


Ο Γιώργος… είναι πονηρός και μιλάει για όλα!

Ο Γιώργος… είναι πονηρός και μιλάει για όλα!

Ο Γιώργος… είναι πονηρός και μιλάει για όλα!

Λίγο… ανήσυχος με την κρίση στα ΜΜΕ εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσω της εκπομπής του στον “Real Fm”, έκανε τα παραπονάκια του για την μειωμένη σεζόν και τους μειωμένους μισθούς.
«Θα γίνουν τρομακτικές αλλαγές στα κανάλια», είπε ο δημοσιογράφος, ενώ σε ερώτηση ακροάτριας για το πότε θα ξεκινήσει το πρωινό απάντησε: «Μέσα Οκτωβρίου… Μικρότερη σεζόν, λιγότερα χρήματα».
Εκείνη την ώρα επενέβη η συνάδελφός του Ελεάννα Τρυφίδου λέγοντάς του -εμμέσως- «μιλάνε όλοι μιλάς και εσύ». «Δεν το λέω για μένα, γενικά εννοώ ότι δεν θα δοθούν πολλά χρήματα φέτος για εκπομπές», είπε.
Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε και στα σενάρια που θέλουν από τη νέα σεζόν την Aργυρώ Μπαρμπαρίγου να είναι στο “Πρωινό mou”: «Θα το ήθελα πάρα πολύ και μακάρι, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στο Mega».
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι βασικός μάγειρας θα παραμείνει ο Άκης Πετρετζίκης, και μαρτύρησε πως με την έτερη μαγείρισσα- Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- όχι μόνο έχουν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις, αλλά πέρασαν μαζί και ένα μέρος των διακοπών τους.
Η συζήτηση όμως έφτασε και στο τηλεοπτικό μέλλον του καλού φίλου του παρουσιαστή, Δημήτρη Ουγγαρέζου. «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ξέρω που είναι σήμερα», είπε μόνο ο Γιώργος Λιάγκας.
Τελικά είναι μεγάλα τα ζόρια φέτος… για να το λέει και ο Λιάγκας καταλαβαίνετε!
 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!