Γιώργος Λιβάνης: Τα συγκινητικά λόγια για την γέννηση του γιου του – «H πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου»


Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (25/9) καλεσμένος ο Γιώργος Λιβάνης. Ο καλλιτέχνης, στη διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την γέννηση του γιου του, ο οποίος ήρθε στον κόσμο πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης ανέφερε: «Είναι η πιο γλυκιά κούραση που μπορεί να συναντήσει άνθρωπος! Γιατί η αλήθεια είναι ότι ανά τρεις ώρες πρέπει να ξυπνάς, αν είσαι κιόλας ενεργός, γιατί εγώ είμαι ενεργός.

Δεν θέλω να αφήνω την Ανδρομάχη μόνη της και είναι κάτι που μου αρέσει να το ζω κι εγώ! Κοιμάσαι όσο χρειάζεται να κοιμηθείς. Χαίρομαι πολύ που μοιάζει στην Ανδρομάχη, γιατί με αυτήν είμαι ερωτευμένος οπότε ήθελα σίγουρα να της μοιάζει».

«Είναι το κάτι άλλο»

Ακόμα, ο καλλιτέχνης είπε πως: «Είχαμε μαζευτεί περίπου 40 άτομα στο μαιευτήριο. Είχαν έρθει γονείς, φίλοι, συνεργάτες, έχουμε ανθρώπους που μας αγαπάνε! Ήταν η πιο ωραία εμπειρία στη ζωή μου.

Αλλαγή νιώθεις από το πρώτο δευτερόλεπτο γιατί πρέπει να αναλάβεις μια ευθύνη, φέρνεις μια ζωή στον κόσμο, σκέφτεσαι τα πράγματα διπλά και τριπλά και νομίζω και πιο σωστά.

Αυτό που κρατάω είναι την πρώτη στιγμή που μας έφεραν το μωρό στο δωμάτιο! Το έπαιρνα αγκαλιά λες και είναι εύθραυστό, τώρα έχουμε συνηθίσει. Είναι το κάτι άλλο».

«Είμαι ενεργός και επειδή πρέπει να είμαι και επειδή μου αρέσει. Πολλές φορές κάνω και παραπάνω πράγματα που θα μπορούσε να τα κάνει και η Ανδρομάχη, την βοηθάω. Χαίρομαι να το κάνω», σημείωσε.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!