Γιώργος Ματαράγκας: Ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα την Νένα Χρονοπούλου μέσα στη «Λάμψη»


Το 1991 άρχισε να προβάλλεται στον ANT1 η θρυλική σειρά του Νίκου Φώσκολου «Λάμψη». Στο επιτυχημένο σίριαλ έπαιξε για δύο χρόνια και ο Γιώργος Ματαράγκας, ο οποίος υποδύθηκε τον «Ευθύμη Καραΐσκο». Ο ηθοποιός στα γυρίσματα γνώρισε την Νένα Χρονοπούλου, η οποία είχε τον ρόλο της «Νένας Ασήμου». Οι δύο καλλιτέχνες ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν τον Νοέμβριο του 1992, ενώ χώρισαν το 1996.

Καλεσμένος σήμερα (1/4) στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4», ο Γιώργος Ματαράγκας μίλησε και για τον γάμο του με την Νένα Χρονοπούλου.

Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Ματαράγκας ανέφερε πως: «Εγώ πιστεύω ότι όταν θέλει ο άνθρωπος να έχει και καλή προσωπική ζωή και να παίζει και στο θέατρο, βρίσκει τον τρόπο να το κάνει. Προσπαθούσες να είσαι με ανθρώπους του ίδιου χώρου, ώστε να έχετε την ίδια αντιμετώπιση».

Επιπλέον, ο καλλιτέχνης είπε ότι: «Ερωτεύτηκα και παντρεύτηκα μέσα στη «Λάμψη»! Με την Νένα Χρονοπούλου παίζαμε μαζί στη «Λάμψη». Ο Νίκος Φώσκολος μας αγαπούσε πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο πρώτος μου γάμος. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Κανείς δεν ξέρει απ’ έξω γιατί έκανα αυτούς τους γάμους. Μόνο εγώ το ξέρω! Θα μπορούσα να είχα μείνει στον πρώτο γάμο και να ήμουν ευτυχισμένος, αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι. Για κάποιον λόγο γίνονται όλα».

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!