Γιώργος Μαζωνάκης: Μια συγγνώμη δεν φτάνει για να τα αλλάξει όλα – Απολογείται αυτός που είναι ένοχος


«Δεν δημιούργησα εγώ το πρόβλημα και δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι» τόνισε ο Γιώργος Μαζωνάκης. «Είμαι καλά γιατί η πίστη με έσωσε» σημείωσε.

Ο τραγουδιστής ήταν χείμαρρος στη συνέντευξη παραχώρησε στην Κατερίνα Καινούργιου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη.

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που δεν περίμενα ότι θα συμβεί στα 50 μου χρόνια. Και όμως συνέβη. Είναι μία δοκιμασία που μου βάζει ξανά ο Θεός για να δει αν αλλαξοπιστήσω. Είναι μια υπόθεση που είναι στην αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε. Είμαι γεννημένος για να ενώνω τα πράγματα για το καλό κι όχι να δημιουργώ κακές ενέργειες και σχέσεις και δυνάμεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπούνε όρια στα πράγματα και θα πρέπει να καταλάβει ο καθένας τα όριά του και ποιος είναι τι. Για εμένα είναι πολύ στενάχωρο αλλά έχω φτάσει σε σημείο που ο Γιώργος σκέπτεται πράγματα γιατί έχω θιγεί επαγγελματικά και προσωπικά σε μεγάλο βαθμό» περιέγραψε.

«Αυτό είναι για τώρα, πιστεύω τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Το πρόβλημα είναι προσωπικό και επαγγελματικό, έχει να κάνει με όλα. Πιστεύω ότι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Αν εγώ είμαι λάθος, τότε θα βγω και θα ζητήσω συγγνώμη. Εγώ θέλω να είμαι μεγαλόψυχος και να πιστεύω στο καλό. Ο χρόνος θα δείξει» δήλωσε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Οι σχέσεις με τη μητέρα μου δεν είναι είναι οι καλύτερες»

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, οι σχέσεις με τη μητέρα μου δεν είναι είναι οι καλύτερες όπως πριν. Από την άλλη αυτό αυτόματα φέρνει και μία ελευθερία. Για αυτό λένε ότι οι ελληνικές οικογένειες όπως στο παρελθόν είναι ευχή και κατάρα με την έννοια ότι οι γονείς κι οι συγγενείς που δεν τους επιλέγουμε, είναι πάνω μας και ο καθένας σκέφτεται με αγάπη, από αγάπη το κάνει αλλά με αγάπη σύμφωνα με το πώς θέλει ο άλλος να είσαι» αποκάλυψε.

«Εγώ νιώθω μέσα από αυτό απέκτησα μια ελευθερία» σχολίασε.

 

«Απολογείται αυτός που είναι ένοχος»

Σε ερώτηση για το αν έχει επικοινωνήσει με την αδελφή του είπε: «Είναι δυνατόν να μη με έχει πάρει; Εννοείται μου τηλεφώνησε. Η υποχώρηση δεν είναι ωραία στα αυτιά μου.Το πρόβλημα δεν το δημιούργησα εγώ, δεν μπορώ να είμαι υπόλογος για κάτι, και δεν απολογούμαι, απολογείται αυτός που είναι ένοχος. Εγώ δεν έχω να απολογηθώ – ούτε για τη ζωή μου – ούτε για αυτό που συμβαίνει» ανέφερε.

Όπως είπε σκέφτεται τους γονείς του με αγάπη αλλά δεν έχει έρθει ο χρόνος για να γίνει επικοινωνία. «Ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν η ζωή και ο τρόπος και ο χρόνος και η ενέργεια είναι να σε πάνε εκεί, έτσι θα γίνει. Θα κρατήσω τις καλές αναμνήσεις από τους γονείς και τις αδελφές μου, που αγαπώ και ας βάλουν μυαλό» τόνισε.

«Μια συγγνώμη δεν φτάνει για να τα αλλάξει όλα – Δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ»

«Μια συγγνώμη δεν φτάνει για να τα αλλάξει όλα… Δεν με αφήνει ο Θεός να καταστραφώ. Κάνω ένα restart που με ευχαριστεί. Είναι δυνατόν να μην εμπιστεύεται κανείς την οικογένειά του;» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Δεν μου αρέσουν τα κλισέ, αλλά όταν κάποιος είναι κοντά, σου προσφέρει, καλό είναι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους» συμπλήρωσε.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!