Γιώργος Μαζωνάκης “Θυσίαζα τον Γιώργο για τον Μαζωνάκη”

Ο Γιώργος που ξέρουμε και αγαπάμε!


Ο Γιώργος που ξέρουμε και αγαπάμε!

Ο Γιώργος που ξέρουμε και αγαπάμε!

Ο Γιώργος που ξέρουμε και αγαπάμε!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μιλάει για την κρίση που βασανίζει τον Ελληνικό λαό, για τον έρωτα και την οικογένεια, για τις μεταβολές της ψυχολογικής του κατάστασης, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη – εξομολόγηση.
Η οικονομική κρίση δεν τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, επειδή ποτέ δεν ήταν υπερκαταναλωτικός και σπάταλος. Σεβόταν τα λεφτά που κέρδιζε μέσα από τη δουλειά του και δεν έκανε υπερβολές, όπως λέει στο “People” της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”.
Έχει περάσει πολλές φορές από το στάδιο της θλίψης, της κατάθλιψης, της μελαγχολίας… Στην πορεία, ανακάλυψε πως ο λόγος ήταν ότι θυσίαζε το “Γιώργο”, τον εαυτό του, δηλαδή, στο βωμό του “Μαζωνάκη”, του ονόματος του στο χώρο του θεάματος. Μέχρι που επήλθε η ανάγκη για εξισορρόπηση των δύο ιδιοτήτων του και η αρμονική τους συνύπαρξη.
Ο Γιώργος Μαζωνάκης, όσο κι αν θέλει να κοιτάξει τον εαυτό του, παραδέχεται πως στο θέμα του έρωτα δεν τα πάει πολύ καλά. Έχει μάθει στη μοναχικότητα και δυσκολεύεται να δημιουργήσει μια σχέση. Η δυσκολία του αυτή, πιστεύει πως ίσως να προέρχεται κι από κάποιο φόβο.
Το να αποκτήσει παιδιά είναι ακόμα πιο δύσκολο για τον ίδιο, αφού πρέπει να το θέλει πολύ και να αντιλαμβάνεται το αίσθημα ευθύνης που πρέπει να τον διακατέχει. Και για ένα τόσο μεγάλο βήμα, δεν είναι έτοιμος.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!