Γιώργος Τράγκας στη Bild: “Η Μέρκελ δεν είναι Χίτλερ, αλλά χρησιμοποιεί ίδιες μεθόδους”

Συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα στη Bild.


Συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα στη Bild.

Συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα στη Bild.

Συνέντευξη του Γιώργου Τράγκα στη Bild.

Ο Γιώργος Τράγκας έχει “κερδίσει” αρκετές φορές το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δίνει συνέντυξη σε Γερμανικό έντυπο. Σε αυτή τη συνέντυξη μιλάει για την Μέρκελ και για την τακτική της Γερμανίας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης απέναντι στην Ελλάδα.

“Ο πιο αμφιλεγόμενος τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παρουσιαστής στην Ελλάδα φλυαρεί και προβαίνει σε διαρκείς δηλώσεις ενάντια στη γερμανίδα καγκελάριο και κυρίως λίγες ώρες πριν το κρίσιμο ποδοσφαιρικό ματς του ημιτελικού Ελλάδας-Γερμανίας” αναφέρει η Bild.

“Στην τηλεοπτική του εκπομπή ,εξαπολύει συνεχώς επιθέσεις εναντίον της κυρίας Μέρκελ και της πολιτικής της Γερμανίας στον τρόπο χειρισμού της οικονομικής κρίσης και του ευρώ ενώ αφήνει να παρελαύνουν από την οθόνη στρατιώτες της Βέρμαχτ και ξεκινάει καθημερινά την εκπομπή του με τα εξής λόγια -Καλώς ήρθατε στη ζώνη της γερμανικής κατοχής, την Ελλάδα-”

Στη συνέντευξη ο Γιώργος Τράγκας δηλώνει “Η κυρία Μέρκελ διεξάγει έναν οικονομικό πόλεμο εις βάρος της Ελλάδας, ο οποίος θα οδηγήσει στο λιμό εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ελλάδα και στην Ευρώπη γενικότερα. Αυτή είναι μια κατάσταση που μπορεί κανείς να τη συγκρίνει με τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!