«Γολγοθάς» για δύο αδέλφια έπειτα από επεμβάσεις λιποαναρρόφησης που έκαναν – «Έχουν καταστραφεί οι ζωές μας» – ΒΙΝΤΕΟ


Σε απόγνωση βρίσκονται δύο αδέλφια που έκαναν επεμβάσεις λιποαναρρόφησης στην κοιλιά και τους γλουτούς, για να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής τους, όμως βρέθηκαν τελικά αντιμέτωποι με έναν πραγματικό εφιάλτη, αφού βρέθηκαν να έχουν πρόβλημα υγείας π0υ έχει ανατρέψει την καθημερινότητά τους.

Δεν μπορούν να συνέλθουν πέντε μήνες μετά

Όπως αναφέρει το MEGA, πέντε μήνες έπειτα από τις επεμβάσεις που έκαναν την ίδια ημέρα σε νοσοκομείο της Αθήνας, προσπαθούν να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Τα δύσκολα δεν έχουν περάσει, αφού οι εικόνες από τα τραύματά τους είναι σκληρές. Η 48χρονη και ο 50χρονος αδελφός της περιγράφουν τα δραματικά γεγονότα που άλλαξαν τη ζωή τους. Μέχρι σήμερα, όπως λένε, αδυνατούν να επιστρέψουν στις δουλειές τους, ενώ φοβούνται πως οι ζωές τους έχουν καταστραφεί.

«Τρεισήμισι μήνες σε ένα κρεβάτι, ενάμιση μήνα με καθετήρα να μην μπορώ να περπατήσω», καταγγέλει η 48χρονη γυναίκα, ενώ και ο αδελφός της αντιμετώπισε εξίσου σημαντικά προβλήματα: «Μετά από καιρό μου έσπασαν κάποια εσωτερικά ράμματα… Καλύτερα να έμενα όπως ήμουν».

Τα ράμματα στο σώμα της 48χρονης συνεχίζουν να σπάνε. Ο πόνος που αισθάνεται κατά διαστήματα είναι αφόρητος, υποστηρίζει. «Είχα ράμματα μέχρι και πριν δέκα μέρες τα οποία βγαίνανε… Τα έβγαζα και μόνη μου… Δηλαδή, βγαίνανε και τα τράβαγα».

Τα δυο αδέλφια αποφάσισαν να κάνουν λιποαναρρόφηση και απευθύνθηκαν σε δύο από τους πλέον γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς. Πλήρωσαν συνολικά 33 χιλιάδες ευρώ κι έκαναν τις επεμβάσεις στις 25 του περασμένου Απρίλη. «Πήγαμε συστημένοι, γιατί μόλις μας είπαν το όνομά του και κάναμε κι εμείς μια έρευνα στο διαδίκτυο πειστήκαμε, καθώς είχε αναλάβει και πολλούς επώνυμους από καλλιτέχνες μέχρι και πολιτικούς», λένε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Γολγοθάς τους ξεκίνησε αμέσως μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας. Οι πόνοι είναι βασανιστικοί για ημέρες, τα ράμματα σπάνε κι οι πληγές παρά την αγωγή που ακολουθούν δεν επουλώνονται.

«Έχουμε καταστραφεί»

«Έχουμε καταστραφεί οικονομικά, έχουμε κλείσει τη μία επιχείρηση μαζί με τον αδελφό μου, αφού κανείς δεν είναι σε θέση να πάει για δουλειά», λέει η 48χρονη, με τον 50χρονο αδελφό της να μην μπορεί να συγκρατήσει την οργή του: «Οι γιατροί μας βλέπουν αλλιώς. Λες και είμαστε μηχανές αυτοκινήτων… Τη βγάλαμε, την πετάξαμε, βάλαμε μια άλλη και φύγαμε».

Σε επικοινωνίες που έχουν, οι πλαστικοί χειρουργοί είναι πάντα καθησυχαστικοί και ζητούν από τους ασθενείς τους υπομονή. Τα δύο αδέλφια τους στέλνουν κατά καιρούς φωτογραφίες από τις πληγές τους, με τους γιατρούς να τους απαντούν πάντοτε κοφτά. «Μια χαρά είσαι», επιμένουν οι γιατροί. «Τρέχει», λέει χαρακτηριστικά ένα μήνυμα που έστειλαν τα αδέλφια με την απάντηση του γιατρού να σοκάρει: «Άστο να τρέχει».

Όπως λέει ο 50χρονος, τους έστελνε μηνύματα και του απαντούσαν το ίδιο πράγμα. «Δεν είναι τίποτα, μην ανησυχείς, θα ξεπρηστείς…».

Τα δύο αδέλφια είναι ακόμα με ράμματα κι έχουν καταθέσει μηνύσεις σε βάρος των πλαστικών χειρουργών και περιμένουν την παραδειγματική τους τιμωρία. «Τα ράμματα συνέχιζαν να σπάνε… Το αισθανόμουν», λέει η 48χρονη και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Τους είπα ότι εγώ μυρίζω, ότι δεν είμαι καλά, ότι ο πυρετός δεν πέφτει…».

Από την πλευρά του ο ένας εκ των δύο γιατρών χαρακτηρίζει τις καταγγελίες «υπερβολικές» και υποστηρίζει ότι ο ασθενής του δεν ακολούθησε τις οδηγίες που τους έδωσε. «Δεν τον ένοιαζε τι μας συμβαίνει», λέει ο 50χρονος στo MEGA.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Η απάντηση των πλαστικών

Όντως, σύμφωνα με το MEGA, ο ένας εκ των δύο καταγγελλόμενων γιατρών έχει ασθενείς από διάφορους προβεβλημένους χώρους. Έχει έντονη δράση στα social media και είναι γενικότερα πολύ γνωστός. Αυτό που είπε είναι πώς, ουσιαστικά, φταίνε οι καταγγέλλοντες γιατί δεν ακολούθησαν τις οδηγίες που τους έδωσε όπως έπρεπε.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος των δύο αδελφών που καταγγέλουν τους γιατρούς τονίζει ότι όσα συνέβησαν κινούνται στην σφαίρα του «εξωπραγματικού», καθώς έχουμε να κάνουμε με πληγές, με ανοιχτά τραύματα, με ράμματα. «Πρόκειται για κλασική περίπτωση σωματικής βλάβης, από ιατρικά λάθη. Κατέληξαν να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν το ίδιο τους το σώμα, αλλά και να έχουν ψυχολογικά προβλήματα», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!