Γουλιά και αδυνάτισμα!

Ή που θα αδυνατίσεις ή που θα πέσεις στα ηρεμιστικά!


Ή που θα αδυνατίσεις ή που θα πέσεις στα ηρεμιστικά!

Ή που θα αδυνατίσεις ή που θα πέσεις στα ηρεμιστικά!

Ή που θα αδυνατίσεις ή που θα πέσεις στα ηρεμιστικά!

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην έχετε πάρει πρέφα την απείρου κάλλους διαφήμιση που περνά συχνά πυκνά από την οθόνη του TV και προτρέπει όλους τους απανταχού ζουμπουρλούληδες να δοκιμάσουν το μαγικό καφεδάκι, που έτσι εύκολα και απλά θα τους απαλλάξει από τα περιττά κιλά και τα λιπάκια!
Πίνεις σου λέει δύο με τρία καφεδάκια τη μέρα και μέσα σε ένα μήνα είσαι ο θεός και η θεά της παραλίας, είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις με το six-pack σου και τα καλλίγραμμα μπουτάκια σου, ακόμα και το πιο γυμνασμένο μοντέλο, ακόμα και τον πιο gym-freak θαμώνα του beach bar στο οποίο μπεκροπίνεις με την παρέα, με ελάχιστο κάματο και ζόρι!
Πώς; Πολύ απλά, το ρίχνεις στον καφέ, σταματάς να πίνεις νερό και άλλα υγρά και μέσα σε λίγες μέρες ή που θα έχεις χάσει τα δαιμονισμένα τα κιλά ή που θα καταλήξεις στο ψυχιατρείο, αφού το νεύρο σου θα έχει γίνει κρόσσι από την καφεϊνη! Δεν έχει σημασία όμως βρε κουτό! Τι είναι το ψυχιατρείο μπροστά στο κάλλος, μπροστά στην κορμάρα που πάντα επιθυμούσες;
Εκεί που ήσουν μια φορά παραγωγικός με το πρωινό σου καφεδάκι, τώρα θα γίνεις τέρας δημιουργικότητας και ενέργειας, θα μπορείς να πληκτρολογείς 100 λέξεις το δευτερόλεπτο σαν τη Βουγιουκλάκη στην ταινία, θα μπορείς να σκοτώνεις το κουνούπι πριν αυτό ζουζουνίσει, θα ρίχνεις χαστούκι στον προϊστάμενο πριν αυτός προλάβει να σε επιπλήξει, θα γαμωσταυρίζεις το κινητό πριν αυτό χτυπήσει για να σε ξυπνήσει! Και όλα αυτά, μόνο με πέντε έξι καφεδάκια την ημέρα, αυτά που πίνεις κανονικά για να μείνεις ξύπνιος και αυτά που θα ρουφάς για να σε λιποδιαλύσουν και να σε κάνουν θεό και θεά του σεξ και του καράτε!
Όπως λέει κι ένας φίλος, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, συνεπώς; Ρούφα ανελέητα το μαγικό καφεδάκι και μείνε ήσυχος… Ακόμα κι αν το λίπος που τόσο ύπουλα κάθεται σε όποιο πιθανό μέρος του σώματός σου δεν εξαφανιστεί, εσύ θα παραμένεις ήρεμος από τα χαπάκια που θα αναγκαστείς να μπουκώσεις, αφού το νεύρο σου θα είναι τσατάλι από την καφεποσία!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!