Γουμενίδης εναντίον Μουτσινά

O Νάσος Γουμενίδης ανοίγει νέο μέτωπο…


O Νάσος Γουμενίδης ανοίγει νέο μέτωπο…

O Νάσος Γουμενίδης ανοίγει νέο μέτωπο…

O Νάσος Γουμενίδης ανοίγει νέο μέτωπο…

Το κείμενο που ακολουθεί το έχει γράψει ο ίδιος ο Νάσος στο blog του και μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για τον Νίκο Μουτσινά και τον χαρακτήρα του. Τα λόγια του είναι αρκετά καυστικά και περιγράφουν έναν Μουτσινά πολύ ανταγωνιστικό με τους ταλαντούχους συνεργάτες του:
“Νικολάκη…είσαι τρέλα…Είσαι τρέλα με τον καλό σου…συνεργάτη στην παρέα…Και πόσο μας βολεύει η παραίτηση του Νότη λέμε…Και βγάζουμε την εκπομπή με μια προσθήκη εκ των έσω…και δεν πληρώνουν τα γερμανάκια παραπάνω…Είναι και οι εποχές ζόρικες οπότε καταλαβαίνετε…Αχ Βλαχογιάννη αγόρι μου-ο αρχισυντάκτης της εκπομπής-…ένα θα σου πώ…Υπομονή….Και μια συμβουλή για να ξέρεις: Ο Μουτσινάς έχει αλεργία με τους ταλαντούχους και τις ταξιθέτριες…Ε Νίκο; ..Μη με παρεξηγήσει ο ταλαντούχος κύριος Μουτσινάς και έχουμε άλλα μετά…Να ξηγηθώ. Απο πέρυσι κυκλοφορούσε έντονα στα διαδρομάκια της Κάτζας ότι ο Μουτσινάς ήθελε πολύ να προωθήσει έναν ταλαντούχο συνεργάτη. Θα μου πείτε τώρα. Γιατί ρε Γουμενίδη δεν το έγραψες πέρυσι; “Κολλούσες” επειδή ήσουν στον Αlpha; Και θ απαντήσω; ΟΧΙ…Δεν το έβγαλα καθώς θεώρησα πώς όλο αυτό το σκηνικό που θα διαβάσετε παρακάτω ήταν στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού δύναμης μεταξύ τους. Κάτι που συμβαίνει συχνά στη τηλεόραση όταν οι παρουσιαστές είναι πολλοί και κάποιοι απο αυτούς κομματάκι κομπλεξικοί. Δεν πίστευα πώς ο Νότης θα το πάρει τόσο κατάκαρδα και θα παραιτηθεί.Επιστρέφω στο θέμα μας τώρα…Το παιδί του…
internet…ένα παιδί με προοπτική. Ένα παιδί νέο…Αυτό το αγόρι βρήκε τον τρόπο μέσω της ενότητας του να βγεί-το όνομά του μου διαφεύγει αυτή την ώρα-στο γυαλί κάνοντας το…κομμάτι του. Έλα όμως που για κάποιο λόγο ο Νίκος λάτρεψε αυτή την ενότητα. Θέλετε λίγο το νάζι του νεαρού, λίγο η απίστευτη θεματολογία, που μας γέμιζε μέ άχρηστες πληροφορίες-ποιός έχασε το κριτήριο και το βρήκαν στο Δέστε τους αναρωτιέμαι-λίγο τα βλέμματα, λίγο η αγωνία…παρέσυραν τον Μουτσινά. Και μοιραία αυτό το αγόρι το ταλαντούχο παρασύρθηκε απο τον νεαρό και την ενότητά του…Όλο αυτό το παιχνιδάκι έφερε στα όριά του τον Νότη που είδε και την παρουσία του να περιορίζεται-άλλωστε για μια παρουσία ζούσε-και τις ιδέες τους να πετιούνται στον κάδο των αχρήστων. Ο κεντρικός παρουσιάστης για κάποιο λόγο δεν είχε μάτια…μυαλό ήθελα να πώ για καμία σχεδόν άλλη ενότητα πέραν αυτής του internet. Τι σκάλωμα; Αλλά μάλλον το αγόρι είναι της τεχνολογίας γι αυτό και κόλλησε…Μετά λοιπόν απο μια τόσο ανατρεπτική χρονιά ήρθε πρίν μερικές μέρες το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω.
Διαβάσαμε όλοι πώς “Ο Νότης Χριστοδούλου μολονότι ωφελημένος από την εκπομπή δεν άντεξε την πίεση και έκανε μια ανάρτηση στο facebook, με την οποία ανακοινώνει την αποχώρησή του από την εκπομπή με τα εξής λόγια : “Φέτος δεν θα είμαι στην εκπομπή και αυτό ειναι καθαρά προσωπική μου απόφαση! Με κάποια άτομα αδυνατώ να συνεργαστώ! Δεν μπορώ να υποβιβάζω τον εαυτό μου για άλλη μια χρονιά! Τα καλύτερα έρχονται!xx” Και τώρα πείτε μου εσείς…Κολλάει το “υποβιβάζω” του Νότη με το παραπάνω θέμα ή όχι;”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!