H χήρα έβαλε την αδερφή της να πει ψέματα στους αστυνομικούς

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κλεισμένη στον εαυτό της και στους τέσσερις τοίχους του κελιού της βρίσκεται η 37χρονη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της Θανάση Λάμπρου.


Σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κλεισμένη στον εαυτό της και στους τέσσερις τοίχους του κελιού της βρίσκεται η 37χρονη που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του 42χρονου συζύγου της Θανάση Λάμπρου στην Κοιλάδα, τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, η κατηγορούμενη συζυγοκτόνος, που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη μετά την απολογία της στον ανακριτή Ναυπλίου, αποφεύγει τις συνομιλίες με τις συγκρατούμενές της, είναι επιφυλακτική και έχει επικοινωνία μόνο με τα αγαπημένα της συγγενικά πρόσωπα.

Η μικρότερη αδερφή της κατηγορουμένης, Κατερίνα, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι η αδερφή της κατά τη διάρκεια των ερευνών για τον θάνατο του 42χρονου την έβαλε να πει ψέματα στους αστυνομικούς. «Αν βρεις το κινητό του Θανάση μην πεις τίποτα και δώσε το σ’ εμένα» φέρεται ότι της σιγοψιθύρισε η 37χρονη, όταν εμφανίστηκε στο σπίτι τους με έναν αστυνομικό.

«Μου είπε να ψάξω στο σαλόνι – καθιστικό που είναι ενιαίο και στην κουζίνα και εκείνη έψαξε το υπόλοιπο σπίτι. Έπειτα από ψάξιμο δεκαπέντε λεπτών, εγώ δεν βρήκα τίποτα» καταθέτει η αδερφή της κατηγορουμένης και προσθέτει ότι τότε η χήρα της είπε κρυφά, αν τελικά το βρει, να πει ότι το βρήκε στην πολυθρόνα που είναι στο σαλόνι. «Τη ρώτησα για ποιο λόγο μου είχε ζητήσει να πω ψέματα και εκείνη με επιτακτικό ύφος μου είπε “θα πεις ότι το βρήκες στην πολυθρόνα, τέλος!”» αναφέρει η Κατερίνα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!