H Dulce Pontes στην Ελλάδα με αφιέρωμα στον Morricone

Πού και πότε;


Πού και πότε;

 

Για δύο συναυλίες έρχεται στην Ελλάδα η Dulce Pontes, μια από τις σημαντικότερες φωνές της Μεσογείου και πολυαγαπημένη ερμηνεύτρια στο ελληνικό κοινό. Την Τρίτη 16 Ιουλίου θα εμφανιστεί στην Αθήνα και το θέατρο Λυκαβηττού για μία συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο συνθέτη Ennio Morricone, ενώ μία ημέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και το θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών).

Η Dolce Pontes θα ερμηνεύσει αγαπημένα κομμάτια του σπουδαίου συνθέτη από τον κινηματογράφο, και όχι μόνο, για να τιμήσει την υπέροχη συνεργασία τους που είχε σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία του album FOCUS – Ennio Morricone & Dulce Pontes, καθώς επίσης και fados της Ιβηρικής χερσονήσου και γνωστές επιτυχίες της.

Ο Ennio Morricone, σαγηνευμένος από το τεράστιο ταλέντο της σπουδαίας πορτογαλίδας ερμηνεύτριας, έλαβε και ο ίδιος μέρος στην ηχογράφηση του album τους, το οποίο παρουσιάστηκε σε σειρά συναυλιών σε Ρώμη, Μιλάνο, Παρίσι, Τόκυο, Αμερική, Λισαβόνα, Μαδρίτη, Λονδίνο, Βερόνα και τώρα είναι η σειρά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας να χειροκροτήσει αυτή τη συνεργασία.

Μας τις χρωστάει κατά κάποιο τρόπο αυτές τις δύο εμφανίσεις η Dolce Pontes, καθώς είναι η δεύτερη φορά που ανακοινώνονται συναυλίες με αυτό το concept στην Ελλάδα. Είχαν ανακοινωθεί ξανά το 2011 αλλά τελικά δεν πραγματοποιήθηκαν “λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της Πορτογαλίδας ερμηνεύτριας”, όπως είχε ανακοινώσει τότε η διοργανώτρια εταιρία. 

Την Dulce Pontes συνοδεύουν οι: Luis Pontes acoustic guitar, Fernando Silva portuguese guitar, Juan Carlos Cambas piano, Frederico Gato acoustic bass, Joao Ferreira drums – percussion, Amadeu Magalhaes bagpipe – flute – cavaquinho – concertina

 

Ώρα έναρξης στο θέατρο της Μονής Λαζαριστών: 21.30
Ώρα έναρξης στο θέατρο Λυκαβηττού: 21.00

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟΥ:
Ταμεία : Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) | Εισιτήρια online : www.ticketservices.gr | Τηλεφωνική αγορά : 210 7234567 | 210 6728080 ELVA | Έναρξη προπώλησης για το θέατρο Λυκαβηττού: Δευτέρα 27 Μαΐου



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!