Hollywood: Η Σάρον Στόουν κάνει δυναμικό comeback – Ποιον ρόλο θα παίξει


Η υποψήφια για Όσκαρ Σάρον Στόουν και ο βραβευμένος με Emmy Μπομπ Όντενκερκ συνεργάζονται για το νέο σίκουελ των Universal Pictures και 87North, «Nobody 2».

Ο Όντενκερκ επιστρέφει στον ρόλο του ως Hutch Mansell, ένας πρώην πληρωμένος δολοφόνος και οικογενειάρχης, ενώ η Στόουν θα υποδυθεί τον κεντρικό κακό της ταινίας.

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Ινδονήσιος Timo Tjahjanto, με σενάριο των Derek Kolstad, Aaron Rabin, Όντενκερκ και Umair Aleem.

Η παραγωγική ομάδα της πρώτης ταινίας επιστρέφει, με τον πρωταγωνιστή και τους Kelly McCormick, David Leitch, Marc Provissiero και Braden Aftergood.

Η πρώτη ταινία, με προϋπολογισμό 16 εκατομμυρίων δολαρίων, κυκλοφόρησε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και απέφερε πάνω από 57,5 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, λαμβάνοντας θετικές κριτικές. Η ιστορία ακολουθούσε έναν παραγκωνισμένο οικογενειάρχη που επιστρέφει στην προηγούμενη ζωή του ως πληρωμένος δολοφόνος μετά από ένα κρίσιμο συμβάν. Μέσα από μια σειρά βίαιων συγκρούσεων, ο πρωταγωνιστής προσπαθεί να σώσει την οικογένειά του από έναν επικίνδυνο εχθρό και να αποδείξει την αξία του.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η πρεμιέρα του «Nobody 2» στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τις 15 Αυγούστου 2025.



διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!