Η Αλέξια πρωταγωνιστεί και τραγουδά σε ταινία

Η ταινία είναι κατά του ρατσισμού.


Η ταινία είναι κατά του ρατσισμού.

Η ταινία είναι κατά του ρατσισμού.

Η ταινία είναι κατά του ρατσισμού.

Η Κύπρια τραγουδίστρια Αλέξια μας συστήθηκε τη δεκαετία του ’80 και μας χάρισε μερικές από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες της ποπ.
Σήμερα επανέρχεται μετά από χρόνια απουσίας έχοντας στις αποσκευές της ένα φοβερό άλμπουμ που κυκλοφόρησε πέρυσι με τον τίτλο “Re-be” και ως ολοκληρωμένη καλλιτέχνις πια,πειραματίζεται με όλη τη γκάμα της τέχνης.
Εκτός από τη μουσική και το τραγούδι, η Alexia Vassiliou ,όπως είναι ολόκληρο το όνομά της και το χρησιμοποιεί στην Αμερική,έχει μεγάλη αγάπη και στο σινεμά. Απόδειξη ότι αυτή την περίοδο το όνομά της βρίσκεται στους τίτλους της νέας ταινίας «Sacred Whispers», η οποία συμμετέχει στο επίσημο διαγωνιστικό πρόγραμμα του Los Angeles Greek Film Festival και θα προβληθεί το Σάββατο στο «Egyptian Theatre» στο Χόλιγουντ, διεκδικώντας το βραβείο του Ορφέα.
5def 2 copy copy
Η Αλέξια επίσης έχει γράψει και τη μουσική της ταινίας, στην οποία υποδύεται μια τραγουδίστρια, την Βette Jones.
5def
Το θέμα της ταινίας είναι ο ρατσισμός και η μη αποδοχή της διαφορετικότητας του άλλου, αλλά και το πώς κάποιος μέσα από την κακή διαπαιδαγώγηση, την θρησκεία και την οικογένειά του μπορεί να μετατραπεί σε ρατσιστή.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!