Η Αγγελική Ηλιάδη είναι καλά!

Περνάει πολύ καλά με τον σύντροφό της.


Περνάει πολύ καλά με τον σύντροφό της.

Περνάει πολύ καλά με τον σύντροφό της.

Περνάει πολύ καλά με τον σύντροφό της.

Η Αγγελική Ηλιάδη περνάει όμορφα με τον αγαπημένο της, Κώστα Μηλιωτάκη, και φαίνεται πως δε θα αργήσει να έρθει και ο γάμος για το αγαπημένο ζευγάρι. Για την ώρα, όμως, υπάρχει ηρεμία!
Μιλώντας στην κάμερα του Star, η τραγουδίστρια είπε πως είναι πάρα πολύ καλά, αλλά δεν θα ήθελε να πει κάτι άλλο, αφού για όλα τα νεότερα θα μιλήσει η ίδια, όταν θα υπάρχουν εξελίξεις!
Μάλιστα, η τραγουδίστρια άφησε πίσω της το παρελθόν, και μαζί την οικογένεια του πρώην συζύγου της, του δολοφονηθέντος Μπάμπη Λαζαρίδη. Γι’ αυτό το θέμα, μίλησε με παράπονο, αλλά και καρφιά για την ίδια την Αγγελική, αλλά και τη σχέση της με το συνθέτη:
“Πέντε χρόνια τον είχαμε στο μαγαζί. Δηλαδή, τόσα χρόνια που ήταν στο μαγαζί μας, δεν τον ερωτεύτηκε; Τώρα υπήρξε ένας έρωτας μεγάλος; Στο μαγαζί τον ήθελε μαέστρο και από κάποιους άλλους έμαθα ότι προϋπήρχε αυτή η σχέση με το Μηλιωτάκη. Και βέβαια θα τη βοηθήσει ο Μηλιωτάκης, και βέβαια θα της γράψει τα τραγούδια. Ξέρει πού χτυπάει η κυρία αυτή. Τι νόμιζες; Θα έβρισκε έναν άγνωστο να κάνει σχέση;”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!