Η Anna Dello Russo “σχεδιάζει” για τα H&M

Συνεργασία-έκπληξη!


Συνεργασία-έκπληξη!

Συνεργασία-έκπληξη!

Συνεργασία-έκπληξη!

Η Anna Dello Russo μέσω της Ιαπωνικής έκδοσης της Vogue μας έχει δέιξει πόσο ταλαντούχα και επιτυχημένη είναι σε αυτό που κάνει. Τι κάνει; Στυλ!
Όπως ανακοινώθηκε αυτή τη φορά η Dello Russo θα δημιουργήσει τα δικά της αξεσουάρ τα οποία και θα προωθήσει μέσω της αλυσίδας H&M από τις 4 Οκτωβρίου.
Η ίδια δήλωσε:”Χαίρομαι πολύ γι’ αυτή τη συνεργασία. Είναι η πρώτη φορά που η Η&Μ συνεργάζεται με μια Fashion Director σ’ ένα ειδικό project. Είναι ένδειξη μιας σημαντικής εξέλιξης στο χώρο της μόδας και είμαι κατενθουσιασμένη, αλλά και με τιμάει που με διάλεξαν να είμαι επικεφαλής της δουλειάς αυτής. Θέλησα να δημιουργήσω λαμπερά αξεσουάρ που είναι πολύ δύσκολο να τα βρει κανείς. Ως στυλίστρια ξέρω ότι τα αξεσουάρ είναι απαραίτητα. Είναι η προσωπική πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Μ’ αυτά τα κομμάτια όλοι μπορούν να «παίξουν» μετατρέποντας μια συνηθισμένη μέρα σε μια φανταστική μέρα μόδας”

Η ίδια η “σχεδιάστρια” αποκάλυψε ότι η έμπνευσή της για τα κομμάτια του project προέρχεται κυρίως από όσα την περιβάλλουν, όπως το σαλόνι της.
«Η τέχνη του να διαλέγεις το σωστό αξεσουάρ είναι σημαντική για μια γυναίκα. Με αυτά τα κομμάτια θα μπορούν όλες νa περάσουν καλά, να φτιάξουν της διάθεσή τους και να μετατρέψουν μια συνηθισμένη μέρα σε μια υπέροχη fashion day», λέει η ίδια.
hm adr
Μακάρι ένα από τα 140 καταστήματα που θα διατεθούν τα αξεσουάρ αυτά να είναι και της Αθήνας…



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!