Η Αντιγόνη Βαλάκου ως “Μαντάμ Φλο”

Στο “Αγγέλων Βήμα”!


Στο “Αγγέλων Βήμα”!

Στο “Αγγέλων Βήμα”!

Στο “Αγγέλων Βήμα”!

Η Αντιγόνη Βαλάκου μεταμορφώνεται στην «πιο παράφωνη γυναίκα στον κόσμο», ένα υπαρκτό κωμικοτραγικό πρόσωπο των ’30s.
Η παράσταση «Μαντάμ Φλο» που παίζεται στο θέατρο «Αγγέλων Βήμα», βασίζεται σε μια αληθινή ιστορία, που διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη, το 1934.
valakou5568 copy_copy
Πρόκειται για την εξηνταπεντάχρονη κυρία Florence Foster Jenkins, ή αλλιώς «Madame Flo», η οποία τα είχε όλα, χρήμα, δόξα και κοινωνική θέση. Η επιθυμία της όμως να διακριθεί στο κλασικό τραγούδι αν και ήταν παράφωνη, την έκανε γνωστή σε όλο τον πλανήτη!
Η «Μadame Flo», προσλαμβάνει τον τριαντάχρονο πιανίστα και συνθέτη Μεξικανικής καταγωγής, Cosme McMoon, για να την ακομπανιάρει στα φιλανθρωπικά ρεσιτάλ της ενώπιον της καλής κοινωνίας της μεγαλούπολης.
Έτσι ξεκινάει μια τρικυμιώδης, τραγελαφική, κωμικοτραγική συνεργασία που κρατάει δώδεκα ολόκληρα χρόνια, μέχρι τον θάνατό της…
Σ’ αυτό το διάστημα, δεν παύει ούτε στιγμή να πιστεύει ακράδαντα ότι είναι μια εξαίρετη και επιτυχημένη αοιδός, ενώ ο McMoon δεν παύει ούτε στιγμή να αγωνίζεται για να την κρατήσει μακριά από την αλήθεια! Μέχρι που η κουρτίνα τραβιέται και η Madame Flo βρίσκεται για πρώτη και τελευταία φορά αντιμέτωπη με την πραγματικότητα, την οποια δεν αντέχει…
madame flo_2
Ο Γιώργος Καραμίχος ανέλαβε την σκηνοθεσία με την κυρία Αντιγόνη Βαλάκου στον ρόλο της Madame Flo, της παράφωνης αοιδού, και τον Γιώργο Χρανιώτη στον ρόλο του αφοσιωμένου ακομπανιατέρ της, Cosme McMoon.

Αγγέλων Βήμα
Σατωβριάνδου 36, Κέντρο
Ομόνοια
Τηλ.: 2105242211
Παραστάσεις:
Απόγ: Τετ., Κυρ. 7 μ.μ. Βραδ: Πέμ., Παρ. (λαϊκή), Σάβ. 8 μ.μ.
Εισ.: € 15, φοιτ.-λαϊκή: € 10.
Διάρκεια: 95′



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!