Οι Bizzers φορούν τα χριστουγεννιάτικά τους και σας εύχονται Καλή Χρονιά!

Ε ναι λοιπόν! Τρέξαμε όλοι να φωτογραφηθούμε για να σας ευχηθούμε!


Ε ναι λοιπόν! Τρέξαμε όλοι να φωτογραφηθούμε για να σας ευχηθούμε!

Ε ναι λοιπόν! Τρέξαμε όλοι να φωτογραφηθούμε για να σας ευχηθούμε!

Ε ναι λοιπόν! Τρέξαμε όλοι να φωτογραφηθούμε για να σας ευχηθούμε!

Μισός χρόνος πέρασε σχεδόν από την πρώτη στιγμή που το blog μας βγήκε στον “διαδικτυακό αέρα” και έφτασε η στιγμή να αφήσουμε λίγο τα πληκτρολόγιά μας, να φορέσουμε τα γιορτινά μας και να σας ευχηθούμε! Άλλος κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, άλλος στα βουνά και στα όρη και άλλος φορώντας τα αγαπημένα του χριστουγεννιάτικα-καρναβαλιάτικα γυαλιά, όλη η ομάδα του blog είναι σύσσωμη εδώ, για να αποχαιρετήσει τη δύσκολη χρονιά και να σας ευχηθεί με αισιοδοξία για το 2012!
xmas-theodosiadis
Πώς είπατε; Ακόμα το δύσκολο 2011 σκέφτεστε; Ο χρόνος αλλάζει και το 2012 μπαίνει δυναμικά για να μας προκαλέσει, να μας ζορίσει αλλά και να μας δυναμώσει, να μας κάνει να γελάσουμε, να αγαπηθούμε, να πάρουμε λιγότερο σοβαρά τον εαυτό μας και να δώσουμε ποιότητα στην καθημερινότητά μας με απλά αλλά σημαντικά πράγματα! Εμάς εδώ θα μας βρείτε, εδώ που μας δώσατε το χώρο και το βήμα για να σας κάνουμε να χαμογελάτε, να χαλαρώνετε και να βλέπετε τη θετική και πολλές φορές αστεία πλευρά της ζωής!
Καλή χρονιά με υγεία, χιούμορ, αισιοδοξία και πολλές πολλές αγάπες!
xmas-lianos
Τι έγινε Bizzers; Να τα πούμε; Να τα πούμε; Ε άμα δε σας τα πούμε εμείς, από που θα τα ακούσετε; Σας ευχαριστούμε για το δυναμικό παρών που δίνετε και φυσικά για όλη τη αγάπη που μας δείξατε μέχρι να τερματίσει το κοντέρ του 2011! Η νέα χρονιά μας βρίσκει δίπλα σας και σίγουρα θα βρούμε 2012 τρόπους να μας αγαπήσετε ακόμη περισσότερο! Τι και αν τσιμπάμε… σας αγαπάμε!
Καλή ευτυχισμένη χρονιά γεμάτη υγεία και χαμόγελα!
xmas-mavrea
Κάποτε ο Roy Goodman είπε: “Να θυμάστε ότι η ευτυχία είναι τρόπος για να ταξιδεύεις, όχι προορισμός”. Eύχομαι ολόψυχα η φετινή χρονιά να είναι το πιο όμορφο ταξίδι προς την ευτυχία! Υγεία, αγάπη και χαρά, πάθος και επιτυχία…
Χρόνια πολλά και Καλή μας χρονιά! Το 2012 μπορούμε να δώσουμε ξανά δύναμη στην ελπίδα!
xmas-bn
Ντυθείτε ή γδυθείτε, αγαπηθείτε, αγκαλιαστείτε, νιώστε τον έρωτα, την ευτυχία και ζήστε τις καθημερινές στιγμές με απλότητα και στυλ! Και προς θεού… του χρόνου μη μου δώσετε πολλές αφορμές να σας πιάσω στο στόμα μου, υποσχέθηκα στον Άη Βασίλη το 2012 να έχω μικρότερη γλώσσα!
Καλή χρονιά!
xmas-gryfakis
“Τούτο το πράμα θα ευχηθώ,
για το καινούργιο έτος,
σ’ όλο τον κόσμο να ‘χουμε,
όλοι φαΐ και φέτος!
Να έρθει η Μέρκελ επαέ,
να μάθει πεντοζάλη,
γιατί Ελλάδα είναι μόνο μια,
στον κόσμο δεν είν’ άλλη!”
Χρόνια πολλά με λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις!
xmas-iliopoulou
Αγάπη, υγεία, ευτυχία, αγκαλιές, φιλιά, λεφτά, δουλειά, πολλά πολλά παπούτσια, hot gossip, μεγαλύτερα στυλιστικά ατοπήματα και… παγκόσμια ειρήνη (όπως λένε και στα καλλιστεία, χαχαχα)!
Happy New Year everybody!
xmas-kourasis
Πιασ’ το δέντρο και ρίξ’ του μία δυνατή βολή στο κεφάλι του παλιού του χρόνου για να τον ξαπλώσεις, έτσι ώστε να έρθει το 2012 φρέσκο, νέο, ζωντανό, μυρωδάτο, φωτεινό, μελωδικό και ερωτιάρικο και να στρογγυλοκαθίσει στη θέση του. Άντε και με τη νίκη!
Εύχομαι το ’12 να μας τα φέρει τα όμορφα από 12 μεριές!
xmas-petridis
Εύχομαι από καρδιάς, το νέο έτος να χαρίσει απλόχερα σε όλο τον κόσμο πάνω από όλα υγεία, ευτυχία, ευμάρεια και αισιοδοξία. Κάθε τι ωραίο και όμορφο στις ζωές των ανθρώπων, ένα κύμα αγάπης και χαράς να μας αγκαλιάσει όλους μας.
Στόχοι, όνειρα και επιθυμίες να πραγματοποιηθούν και να είμαστε δυνατοί με ομορφιά στις ψυχές μας!
xmas-tsialta
Έυχομαι το 2012 να φέρει σε όλους σας μοναδικές στιγμές, γιατί όλα στην ζωή μας είναι στιγμές! Να ζείτε με τρέλα την κάθε στιγμή και πάντα να χαμογελάτε… γιατί τα καλύτερα έρχονται πάντα όταν εμείς τα πιστεύουμε!
Καλή χρονιά σε όλους!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!