Η δισκογραφική επιστροφή της Cesaria Evora

Η “αναγέννηση” της ξυπόλητης ντίβας.


Η “αναγέννηση” της ξυπόλητης ντίβας.

 

Το 2011 η παγκόσμια μουσική σκηνή έχασε μια από τις μεγαλύτερες ντίβες της, όταν η πάντα σεμνή Cesaria Evora “έφυγε” αναπάντεχα από την ζωή!

Η φωνή της μας συντροφεύει μέσα από 11 studio albums που μας χάρισε συνολικά στην πορεία της, ενώ τώρα ένα ολοκαίνουριο album έρχεται να προστεθεί στην δισκογραφία της.

To “Mãe Carinhosa” (μητρική στοργή) είναι το νέο album που εμφανίστηκε ξαφνικά στα δισκοπωλεία από την Lusafrica Records πριν από λίγες μέρες με 13 από τα ακυκλοφόρητα “μαργαριτάρια” της. Ενδιαφέρουσες στιγμές από τις ηχογραφήσεις των επιτυχημένων albums της όπως αυτή με τον Manu Dibango να παίζει marimba (είδος ξυλόφωνου) στο “Esperança” και με τα περιβόητα coladeras (σουρωτήρια) στο “Tchon da Franca”, βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί και ως single μέσω των ψηφιακών καταστημάτων είναι το ομότιτλο με το album και είναι ήδη διαθέσιμο για ακρόαση στις οθόνες σας! Καλωσορίστε για άλλη μια φορά την αγαπημένη “ξυπόλητη ντίβα” από το Cape Verde!

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!