Η έλευση Ζούλα φέρνει μεταγραφές και απογραφές στον ΣΚΑΪ


Μπορεί η Εύη Κουτσυατάκη να έφυγε από τον ΣΚΑΪ και τα πράγματα σιγά σιγά να μπήκαν στη θέση τους, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Ζούλας έρχεται και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν ξανά οι ισσοροπίες από τη στιγμή μάλιστα που ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος του καναλιού του Ν. Φαλήρου δεν έρχεται μόνος του. Ηδη από το καλοκαίρι επέστρεψε στο κανάλι από την ΕΡΤ ο Πάνος Βόγλης, ο οποίος πλέον παρουσιάζει την αθλητική εκπομπή “Μonobala Σαββατοκύριακο”.

Και όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι ο μόνος που θα επιστρέψει. Οι πληροφορίες μου λένε ότι επίκειται και δεύτερη μεταγραφή από το Ραδιομέγαρο που μάλιστα χθες προέκυψε ως διαρροή από τη συνέντευξη τύπου- απολογισμό που έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, στους δημοσιογράφους. Και μπορεί το εν λόγω δημοσίευμα να μην αναφέρει το όνομα που οδεύει προς το Φάληρο, αλλά κάτι μου λέει ότι ίσως και να πρόκειται για την Χριστίνα Βίδου, η οποία ήταν το πρόσπωπο του ΣΚΑΪ για πολλά χρόνια τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο και πριν δυο χρόνια πήρε την απόφαση να φύγει για να συμπαρουσιάσει την εκπομπή “Συνδέσεις” στην ΕΡΤ. Αν ισχύουν οι πληροφορίες μου η δημοσιογράφος ετοιμάζει την επιστροφή της για να ενσωματωθεί στη νέα φιλόδοξη εκπομπή που ετοιμάζεται με την Ευλαμπία Ρέβη με ζωντανές συνδέσεις ανά την Ελλάδα αναδεικνύοντας προβλήματα από άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Μάλιστα, η εν λόγω ακριβή παραγωγή αν και πρόκειται για μια καθ’ όλα ενημερωτική εκπομπή όπως όλοι καταλαβαίνουμε δεν θα αποτελεί μέρος της ενημέρωσης του σταθμού αναφορικά με το μπάτζετ, αλλά της ψυχαγωγίας και άρα θα συμπεριλαμβάνεται στο φτωχό πλέον λόγω Ατζούν Μίντια της Αλκηστις Μαραγκουδάκη με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται τόσο μπατζετικά αλλά και από άποψη ισσοροπιών και αποτελέσματος. Κι αυτό γιατί πολλοί στο εσωτερικό του κανάλιού θεωρούν ότι το συγκεκριμένο πρότζεκτ αποτελεί και ένα πρότζεκτ παγίδα που ή θα την κρατήσει στο κανάλι ή θα την στείλει εκτός… αναζητώντας την επί χρόνια συνεργάτιδά της Εύη Κουτσαυτάκη εκτός ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, η παραμονή ή όχι της Διευθύντριας προγράμματος του ΣΚΑΪ που πλεόν λόγω της ενημέρωσης αλλά και της συνεργασίας με τον Ατζούν Ιλίτζαλι έχει περιοριστεί δεν κρίνεται φυσικά μόνο από το συγκεκριμένο μεγαλεπήβολο αλλά και διακινδυνευμένο πρότζεκτ, αλλά και από την έλευση των νέων προσώπων που θα φέρει μαζί του Ζούλας. Ενα από αυτά θα είναι και η επί χρόνια συνεργάτης του, Λίνα Παπαδάκη, σύμβουλος στην ΕΡΤ, η οποία κάποιοι λένε ότι ενδεχομένως εποφθαλμιά τη θέση της Διευθύντριας προγράμματος και τότε όπως καταλαβαίνετε θα αρχίσει το πάρτι… Αλλωστε να σας θυμίσω ότι η Αλκηστις έχει ακόμα κρατήσει δυο τίτλους και της Διευθύντριας Προγράμματος αλλά και της Επικοινωνίας που και τους δυο θα ήθελε πολύ η νέα μεταγραφή.

 

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!