Η Ευγενία Μανωλίδου σε πίστα για το καλοκαίρι;

Ή μήπως όχι;


Ή μήπως όχι;

Ή μήπως όχι;

Ή μήπως όχι;

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας αυτή την εμφάνιση της εθνικής μας μπουμπούκας, δεν μπορούσα παρά να υποθέσω αρχικά ότι θα ανέβει σε πίστα και απλά ο Άδωνις την συνοδεύει στην πρεμιέρα. Γιατί εσείς θα λέγατε κάτι άλλο;
Από πού να το πιάσω δεν ξέρω, γι’ αυτό θα ξεκινήσω από την κορυφή που μου θυμίζει την κυρία Ρένα, μια κομμώτρια στην Κυψέλη το ‘92 που είχε ακριβώς το ίδιο χρώμα και κόψιμο στο μαλλί. Το φόρεμα είμαι σίγουρη ότι είναι από μαγαζί με βραδινά φορέματα που επειδή το έχει φίλη της πάει και ψωνίζει για να της κάνει τζίρο αλλά και για να δείξει ότι αυτούς τους χαλεπούς καιρούς  πρέπει να στηρίζουμε τις μικρές συνοικιακές επιχειρήσεις με όποιες επιπτώσεις αισθητικά μπορεί να έχει αυτό. Όσο για τα ασημί παπούτσια-τσαντάκι τα είχε αγοράσει για ένα γάμο στο Λουτράκι πριν 10 χρόνια, τα ξαναβρήκε όταν κατέβασε τα καλοκαιρινά και σκέφτηκε ότι αφού είναι παλιά θα είναι και vintage (εδώ γελάνε βροντερά).
Όσο για το σύζυγο είναι απλά πολιτικός και ουδεμία ευθύνη φέρει μετά την απομάκρυνση από την Βουλή ή την έγκριση της Ευγενίας.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!