Η Γη της Ελιάς: Πότε ξεκινά γυρίσματα η Μπαρμπαρίγου; Το παρασκήνιο της συμφωνίας


Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου συμφώνησε μόλις πρόσφατα με τη «Γη της Ελιάς» για να εμφανιστεί σε ένα ή δύο επεισόδια.

Η σεναριογράφος της σειράς Βάνα Δημητρίου και στους δύο προηγούμενους κύκλους της Γης της Ελιάς έχει αποδείξει εμπράκτως την αγάπη της για τη Μάνη προβάλλοντας τις ομορφιές της, τις παραδόσεις της περιοχής και τις γεύσεις της. Αυτή τη φορά η Δημητρίου σκέφτηκε να φέρει ένα επώνυμο μάγειρα στη σειρά προκειμένου να προβάλλει ακόμη καλύτερα τη μανιάτικη κουζίνα.

Ο σκηνοθέτης της «Γης της Ελιάς», ο Ανδρέας Γεωργίου ενθουσιάστηκε με την ιδέα της Βάνας και το πρώτο όνομα που μπήκε εξαρχής στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν αυτό της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Ο Γεωργίου γνώριζε την αγάπη της Μπαρμπαρίγου για τη Μάνη, της τηλεφώνησε και της πρότεινε να έρθει να παίξει στη σειρά ως Μπαρμπαρίγου. Η γνωστή τηλε-μαγείρισσα είπε αμέσως το «ναι» χωρίς να το πολυσκεφτεί. Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι αύριο ή το Σάββατο θα κάνει και το σχετικό γύρισμα.

Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πέρασμα από την αγαπημένη σειρά της Αργυρώς η οποία θα εμφανιστεί σε ένα ή δύο επεισόδια. Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες το σενάριο θέλει τη διάσημη τηλε-μαγείρισσα να συμβάλλει με την όλη παρουσία της στη περιοχή, στην ανάδειξη των γεύσεων της μανιάτικης κουζίνας. Θα τη δούμε να επισκέπτεται το μαγαζί της Αρετής και να δοκιμάζει τα παραδοσιακά προϊόντα της καθώς και την βραβευμένη πίτα της. Επίσης η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στη «Γη της Ελιάς», θα γνωριστεί με την Ασπασία την οποία και θα βοηθήσει στο tik tok παρουσιάζοντας από κοινού σε σχετικό βίντεο τα γλυκά κουταλιού που φτιάχνει η πρώτη. Τέλος θα επισκεφτεί και το καφενείο του Πότη και θα έχει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με το αγαπημένο καφετζή της Αρεόπολης και την Αννούλα του.

Πηγή: youfly.com – Άκης Φωτόπουλος

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!