“Η κοκαΐνη ήταν η φίλη μου όταν ένιωθα μόνη”

Έτσι δήλωσε η Lady Gaga.


Έτσι δήλωσε η Lady Gaga.

Έτσι δήλωσε η Lady Gaga.

Έτσι δήλωσε η Lady Gaga.

Η Lady Gaga αποκάλυψε πως συνήθιζε να “ρουφά”(με τον μπαρδόν) την κοκαΐνη για να την βοηθήσει να αντιμετωπίσει τις μοναξιές της καθώς επίσης και πως τα ναρκωτικά ήταν οι φίλοι της.
Δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι!
Πέρυσι κατακαλόκαιρο (Ιούλιος ήτανε θαρρώ) η Gaga είχε αναφερθεί στην κοκαΐνη αποκαλώντας τη ως “ο διάβολος”. Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stones η σταρούμπα Gaga αποκάλυψε σε μια εκπομπή με παρουσιάστρια την Amanda De Cadenet πως παλαιότερα χρησιμοποιούσε τα ναρκωτικά για να καλύψει το κενό μέσα της.
Φτωχή μου Gaga!
Last but not least ισχυρίστηκε πως ήταν πολύ καταθλιπτική στα 19 της και αποκάλυψε: “Πήγαινα πίσω στο διαμέρισμά μου κάθε μέρα και απλώς καθόμουν εκεί. Ήταν ήσυχο και μοναχικό. Ήταν απλώς το πιάνο μου και ο εαυτός μου. Είχα μια τηλεόραση και ήταν μονίμως ανοιχτή για να νιώθω ότι υπήρχε κάποιος που μου κάνει παρέα”.
Έκλεισε προσθέτοντας: “Ήταν σαν τα ναρκωτικά να ήταν οι φίλοι μου. Ποτέ δεν το έκανα με άλλους ανθρώπους. Είναι ένας απαίσιος τρόπος να καλύψεις αυτό το κενό, γιατί απλώς προσθέτει σε αυτό καθώς δεν είναι πραγματικό”.
Όλες οι τραγουδιάρες περνάνε καταθλιψάρα;
Να μη θυμηθώ το ξυρισμένο κεφάλι της Britney και τα κιλά που έχει βάλει η Aguilera, η οποία “σκοτώνει” 5 διπλόπιτα ημερησίως ασυζητητί!
Άβυσσος η ψυχή της pop star. Τι να πεις; 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!