Η Μάγισσα – Θα σας “μαγέψει” και την ερχόμενη εβδομάδα-τι θα δείτε από Δευτέρα 30 Οκτωβρίου….


Τι θα δείτε στα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στη “Μάγισσα”,Δευτέρα 30 Οκτωβρίου,Τρίτη 31 Οκτωβρίου και Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1 :

Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα δείτε:

Το κόλπο της Θεοφανώς και του Φρίξου να ξεσκεπάσουνε τον Βρώτσο, για τη δολοφονία του βρέφους, κινδυνεύει να γυρίσει εναντίον τους.

Τα κόλπα της Μεταξίας οδηγούν τον Τζανή στα άκρα.

Ο Αντρέι αποκαλύπτει στον Μιχαήλ τον πραγματικό λόγο που ήρθε στη Μάνη.

Οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του απ’ το κούρσεμα του Σπήλιου, ζητάνε εκδίκηση και η κατάσταση θα εκτραχυνθεί γι’ ακόμα μια φορά ανάμεσα στις δυο οικογένειες.

Ο Αντρέι με τον Τζανή θα βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Θεοφανώ θα έχει μια συζήτηση με τον Μάρκο που θα την σοκάρει.

Στο επόμενο επεισόδιο, της Τρίτης, ο Φρίξος αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στη Μορφούλα το σχέδιό του με τη Θεοφανώ, για να ξεσκεπάσουνε τον Βρώτσο.

Ο Αντρέι υποπτεύεται ως δολοφόνο του βρέφους ένα πρόσωπο της οικογένειας Λάσκαρη. που θα σοκάρει τον Κανέλλο.

Η συνάντηση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες θα καταλήξει σε μια μάχη μ’ έναν μόνο νικητή. Μια ανίερη συμφωνία θ’ αποτρέψει τον καινούριο γδικιωμό, αλλά οι συνέπειες θα είναι απρόβλεπτες.

Ο Βρώτσος ανακαλύπτει ποιοι του άφησαν το σημείωμα.

Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδα την Τετάρτη, η Πολυξένη ξεσκεπάζει τη Θεοφανώ και τον Φρίξο στον Βρώτσο κι εκείνος αναλαμβάνει δράση.

Η Δαμιανή συγκρούεται με τον Κανέλλο, μετά τις υποψίες του Αντρέι πως ο δολοφόνος του βρέφους είναι ο Τζανής.

Ο Μιχαήλ θέλει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας, αλλά ο Αντρέι έχει άλλη άποψη.

Η ανίερη συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Στα υπόγεια του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί σε όλους…

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!