Η Μαρία Φαραντούρη γιορτάζει τα 50 χρόνια της στο τραγούδι με μία συναυλία

Στο Ηρώδειο.


Η κορυφαία ελληνίδα ερμηνεύτρια Μαρία Φαραντούρη γιορτάζει τα πενήντα χρόνια στο τραγούδι, με μια μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο στις 17 Σεπτεμβρίου. Η διεθνούς κύρους καλλιτέχνης θα κάνει μια αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της μουσικής της πορείας.

Θα ακουστούν τραγούδια που άφησαν ανεξίτηλα ίχνη στο χρόνο και σημάδεψαν την κοινή μας μνήμη. Η Μαρία Φαραντούρη δεν σταμάτησε ποτέ να πειραματίζεται, και να τολμά πράγματα είτε εδώ είτε στο εξωτερικό. Πενήντα χρόνια μετά τραγουδά αποσπάσματα από το μεγάλο ρεπερτόριο της και από το έργο των μεγάλων Ελλήνων και ξένων συνθετών. Επίσης παρουσιάζεται για πρώτη φορά, η σουίτα του Μίκη Θεοδωράκη με τίτλο “Poetica”, σε ποίηση Διονύση Καρατζά και Γιάννη Θεοδωράκη, που αναδεικνύει την λυρική υπαρξιακή πλευρά του Μίκη, μέσα από την συνθετική ενορχηστρωτική ματιά του Τάκη Φαραζή. Η Φαραντούρη εδώ, ενώνει τη φωνή της με την Έλλη Πασπαλά και την Σαβίνα Γιαννάτου για να υμνήσουν τον άνθρωπο που επιμένει να αναζητά το άπιαστο όνειρο και την ουτοπία.

Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Τάκης Φαραζής.

Εισιτήρια προπωλούνται στο Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου, Τηλ: 210 7234567), στα καταστήματα Public καθώς και στοwww.ticketservices.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!