Η Μαριέττα βάζει τους Γερμανούς στη θέση τους!

Όχι που θα μας πουν και ανιστόρητους!


Όχι που θα μας πουν και ανιστόρητους!

Όχι που θα μας πουν και ανιστόρητους!

Όχι που θα μας πουν και ανιστόρητους!

Μπορεί να είμαστε ένα βήμα πριν τη χρεωκοπία και τα πολιτικόπουλά μας να έχουν φάει τον αγλέωρα σε ευρώ και σε ό,τι άλλο εκτιμάται σε χρήμα, αλλά εμείς ξέρουμε από ιστορία σου λέει και δεν θα αφήσουμε κανέναν να σπιλώσει το όνομά μας σε διεθνές επίπεδο!
Έτσι σκέφτηκε και η Μαριέττα Κουτσίκου Γιαννάκου και είπε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να μη μας πουν και ανιστόρητους!
Είπε λοιπόν η Μαριέττα πως οι Γερμανοί δεν θα πρέπει να βγάζουν και πολλή γλωσσίτσα, γιατί και οι ίδιοι έχουν χρεωκοπήσει όχι μία αλλά δύο φορές στο παρελθόν κι ας κάνουν τώρα την πάπια! Η πρώτη ήταν το 1929 μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο που τη Γερμανία βοήθησε η Διεθνής Κοινότητα και η δεύτερη το 1953, όταν αναγκάστηκε να αποσπάσει ουκ ολίγα χρήματα από τους Συμμάχους και τους Αμερικανούς για να ορθοποδήσει, χωρίς μάλιστα να της ζητηθούν και ανταλλάγματα!
Τώρα που μου το είπατε κυρία Μαριέτα μου ησύχασα, μπορεί μεθαύριο να πιπιλάω δάχτυλο αν χρεωκοπήσει η Ψωροκώσταινα αλλά τουλάχιστον δε θα νιώθω και ο μ…… της Ευρωπαϊκής Ένωσης!



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!