Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (20/9-26/9)

Δείτε τα τρέιλερ και διαβάστε τις υποθέσεις τους.


Δείτε τα τρέιλερ και διαβάστε τις υποθέσεις τους.

Δείτε τα τρέιλερ και διαβάστε τις υποθέσεις τους.

Δείτε τα τρέιλερ και διαβάστε τις υποθέσεις τους.

Killer Joe

Αστυνομική | 2011 | Διάρκεια: 102′

Παραγωγή: Η.ΠΑ. , Σκηνοθεσία: William Friedkin

Παίζουν: Matthew McConaughey, Emile Hirsch, Juno Temple, Gina Gershon, Thomas Haden Church

Ο 22χρονος Κρις κάνει εμπόριο ναρκωτικών όμως κάτι πάει στραβά (λόγω της μητέρας του) με το εμπόριο που είχε αναλάβει να πουλήσει για λογαριασμό μιας συμμορίας. Τότε, αποφασίζει να προσλάβει έναν πληρωμένο δολοφόνο για να βγάλει από την άκρη τη μητέρα του, για να εισπράξει την ασφάλεια ζωής της! Ο Killer Joe όμως, που θα αναλάβει τη βρώμικη δουλειά, ζητά ως “εγγύηση” τη μικρή αδερφή του Κρις, μέχρι να πληρωθεί για τη δουλειά του.

Resident Evil: Η Τιμωρία (Retribution)

Περιπέτεια | 2012 | Διάρκεια: 95′

Παραγωγή: Καναδάς, Γερμανία, Σκηνοθεσία:  Paul W.S. Anderson

Παίζουν: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Kevin Durand, Shawn Roberts, Colin Salmon, Johann Urb, Boris Kodjoe, Li Bing Bing

Ο πληθυσμός της γης συνεχίζει να μετατρέπεται σε σαρκοβόρες λεγεώνες, λόγω του θανατηφόρου ιού της Umbrella Corporation. Μια είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας και ακούει στο όνομα Alice. Ο στόχος είναι διπλός: Να καταδιώξει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία, αλλά και να καταφέρει να σταθεί δυνατή, μετά την αποκάλυψη του μυστηριώδους (και αγνώστου μέχρι και για την ίδια) παρελθόντος της.

In Darkness (Νικώντας το Σκοτάδι)

Δραματική | 2011 | Διάρκεια: 145′

Παραγωγή: Πολωνία, Σκηνοθεσία:  Agnieszka Holland

Παίζουν: Robert Więckiewicz, Benno Fürmann, Agnieszka Grochowska, Maria Schrader, Herbert Knaup

Πίσω στον Μάρτιο του 1943, η πόλη Λβιβ της Πολωνίας, βρίσκεται υπό ναζιστική κατοχή, όπου το έγκλημα γίνεται ανάγκη επιβίωσης για τους φτωχούς. Ο Λέοπολντ Σόχα είναι ένας έμπειρος μικροκλέφτης, ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με μια ομάδα Εβραίων που του ζητούν απεγνωσμένα βοήθεια. Γνωρίζοντας ότι ο δημόσιος απαγχονισμός είναι η τιμωρία όποιου βοηθήσει Εβραίο, ο Λέοπολντ  καλείται να αποδείξει ότι ένας κλέφτης μπορεί να έχει μεγαλύτερη καρδιά και ήθος από ότι θα φανταζόταν κανείς.

http://www.youtube.com/watch?v=Qhdkp3U5tUk

Brave

Animation | 2012 | Διάρκεια: 100′

Παραγωγή: Η.Π.Α., Σκηνοθεσία: Mark Andrews, Brenda Chapman

Παίζουν: Kelly MacDonald, Emma Thompson, Billy Connolly, Julie Walters, Kevin McKidd, Craig Ferguson, Robbie Coltrane

H πριγκίπισσα Μερίντα, κόρη του Βασιλιά Φέργκους και της Βασίλισσας Έλινορ δεν είναι μόνο μια καταπληκτική τοξότης. Είναι ένα κορίτσι γεμάτο ζωντάνια και περιέργεια, αποφασισμένο να μην ακολουθεί κατά γράμμα τις “τυπικές” παραδόσεις της πατρίδας της. Έτσι, όταν μια μέρα αψιφά ένα πανάρχαιο, ιερό έθιμο, η πόλη της στο Highlands της Σκωτίας βρίσκεται σε αναβρασμό, ενώ μια νοσηρή κατάρα, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο της. Το μόνο που έχει να κάνει είναι να επιστρατεύσει όλο της το κουράγιο και τη γενναιότητα για να σώσει την πόλη της.

http://www.youtube.com/watch?v=DTDGProoyLU



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!