Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (6/9-12/9)

Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.


Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.

Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.

Δείτε τα τρέιλερ και τις υποθέσεις τους.

Στη Ρώμη Με Αγάπη – To Rome With Love

Κωμωδία | 2012 | Διάρκεια: 112′

Παραγωγή: Αμερική-Ιταλία-Ισπανία, Σκηνοθεσία: Woody Allen

Πρωταγωνιστούν: Woody Allen, Penélope Cruz, Roberto Benigni, Jesse Eisenberg

Ο Woody Allen μετά το Λονδίνο, τη Βαρκελώνη και πρόσφατα το Παρίσι παρουσιάζει μια νέα, ανάλαφρη κωμωδία, στη Ρώμη. Τέσσερις  ιστορίες, σε μια πόλη. Εκεί, ένας σκηνοθέτης όπερας που θέλει να απογειώσει την καριέρα του, ένας απλός άνθρωπος που μέσα σε μια νύχτα γίνεται σταρ, ένα ζευγάρι που ξαφνικά έρχεται αντιμέτωπο με προκλήσεις και ένας γνωστός αρχιτέκτονας που ξαναζεί τη νιότη του, συναντώνται. Όλοι, στη Ρώμη, με αγάπη.

 

Ολική επαναφορά –Total Recall

Περιπέτεια | 2012 | Διάρκεια: 118′

Παραγωγή: Αμερική, Σκηνοθεσία: Len Wiseman

Πρωταγωνιστούν: Colin Farrell, Kate Beckinsale, Jessica Biel, Bryan Cranston, John Cho, Bill Nighy

Ο Douglas (Colin Farrell) έχει εγκλωβιστεί σε μια πραγματικά βαρετή ζωή: δουλεύει στη γραμμή συναρμολόγησης ενός εργοστασίου και είναι παντρεμένος με τη Lori (Kate Beckinsale). Στην προσπάθειά του να αποδράσει επισκέπτεται τη Rekall, μια εταιρεία που θα μετατρέψει το όνειρο του να ζήσει ως μυστικός πράκτορας σε πραγματική ανάμνηση. Όμως κάτι πηγαίνει εντελώς στραβά για τον Douglas κι έτσι ξεκινά ένα ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία (αλλά και τη σύζυγό του!). Η μόνη του σύμμαχος είναι μια αγωνίστρια (Jessica Biel) της Αντίστασης. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο φιλμ του Πολ Βερχόφεν της δεκαετίας του ’90 και στο διήγημα του Φίλιπ Κ. Ντικ “We Can Remember It for You Wholesale”.

 

Μην εμπιστεύεσαι κανέναν -The Cold Light of Day

Περιπέτεια | 2012 | Διάρκεια: 93′

Παραγωγή: Αμερική, Σκηνοθεσία: Mabrouk El Mechri

Πρωταγωνιστούν: Bruce Willis, Henry Cavill, Sigourney Weaver, Verónica Echegui, Caroline Goodall,  Emma Hamilton

Ένας νεαρός Αμερικανός χρηματιστής πηγαίνει διακοπές στην Ισπανία, με ιστιοπλοϊκό μαζί με την οικογένειά του. Εκείνη όμως απάγεται από μυστικούς πράκτορες και ο ίδιος βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι κατασκόπων. Και όλα αυτά, για μια μυστηριώδη βαλίτσα.

 

Αγελάδα Που Έπεσε Από τον Ουρανό – Un Cuento Chino

Δραματική | 2011 | Διάρκεια: 93′

Παραγωγή: Αργεντινή, Σκηνοθεσία: Sebastián Borensztein

Πρωταγωνιστούν: Ricardo Darín, Muriel Santa Ana, Ignacio Huang, Enric Cambray, Iván Romanelli

Ο Ρομπέρτο είναι ένας μεσήλικος εργένης, ο οποίος εκτός του ότι διατηρεί ένα μαγαζάκι με σιδηρικά σε μια γειτονιά του Μπουένος Άιρες είναι και μανιακός συλλέκτης άρθρων που περιγράφουν ασυνήθιστες αληθινές ιστορίες με τραγική κατάληξη. Χαρακτηριστική περίπτωση στραβόξυλου, μιλά με ελάχιστους ανθρώπους και λειτουργεί στην επιχείρησή του αλλά και στη ζωή του με ακρίβεια και αυστηρούς κανόνες. Μια μέρα θα βρει στο δρόμο του τον Τζουν, έναν ευγενικό Κινέζο που ψάχνει να βρει τον θείο του στην Αργεντινή χωρίς να ξέρει λέξη στα ισπανικά, παίρνοντας τη δύσκολη για τον ίδιο απόφαση να τον βοηθήσει.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!