Οι νέες ταινίες της εβδομάδας (8/11-14/11)

Διαβάστε τις υποθέσεις, δείτε τα τρέιλερ, διαλέξτε ταινία και καλή προβολή!


Διαβάστε τις υποθέσεις, δείτε τα τρέιλερ, διαλέξτε ταινία και καλή προβολή!

Διαβάστε τις υποθέσεις, δείτε τα τρέιλερ, διαλέξτε ταινία και καλή προβολή!

Διαβάστε τις υποθέσεις, δείτε τα τρέιλερ, διαλέξτε ταινία και καλή προβολή!

Επτά Ψυχοπαθείς (Seven Psychopaths)

Κωμωδία | 2012 | Διάρκεια: 110′

Παραγωγή: Ην. Βασίλειο, Σκηνοθεσία: Martin McDonagh

Παίζουν: Colin Farrell, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Christopher Walken, Olga Kurylenko, Abbie Cornish

Ο Μάρτι, ένας Ιρλανδός σεναριογράφος με μπλοκαρισμένο συγγραφικό οίστρο, πασχίζει να συγκεντρωθεί για να ολοκληρώσει το σενάριο που γράφει τον τελευταίο καιρό. Η έμπνευση θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένει, μιας και ο κολλητός του, άνεργος ηθοποιός και κλέφτης σκυλιών,  δε θα ηρεμήσει αν δεν τον βοηθήσει.  Όταν όμως κλαπεί το σκυλί ενός ψυχοπαθούς γκάνγκστερ, τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται και η έμπνευση του Μάρτι θα έρθει, αλλά με τον πιο επικίνδυνο τρόπο.

Το Κυνήγι (The Hunt)

Δραματική | 2012 | Διάρκεια: 115′

Παραγωγή: Δανία, Σκηνοθεσία: Thomas Vinterberg

Παίζουν: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Annika Wedderkopp, Lasse Fogelstrøm, Susse Wold, Anne Louise Hassing, Lars Ranthe

Ο 40χρονος Λούκας έχει αλλάξει πια κεφάλαιο στη ζωή του. Μετά το σκληρό διαζύγιο και την δύσκολη καθημερινότητά του, βρίσκει νέα σύντροφο, νέα δουλειά και η σχέση του με το γιο του αποκαθιστάται, αργά και σταθερά. Όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο, ώσπου ένα μικρό ψέμα παίρνει τεράστιες διαστάσεις, αλλάζοντας του, για ακόμη μια φορά, όλη του τη ζωή.

J.A.C.E.

Δραματική | 2011 | Διάρκεια: 142′

Παραγωγή: Ελλάδα, Σκηνοθεσία: Μενέλαος Καραμαγγιώλης

Παίζουν: Alban Ukaj, Στεφανία Γουλιώτη, Αργύρης Ξάφης, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Μηνάς Χατζησάββας, Κόρα Καρβούνη, Ακύλλας Καραζήσης, Γιάννης Τσορτέκης, Χρήστος Λούλης, Κώστας Μπερικόπουλος, Diogo Infante, Franco Trevisi

Ένας επτάχρονος Αλβανός, ο οποίος βλέπει να σκοτώνουν τη θετή οικογένειά του μπροστά στα μάτια του, πέφτει στα χέρια της μαφίας και καταλήγει στην Αθήνα. Έχοντας πάρει όρκο σιωπής, προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν κόσμο βίας και διαφθοράς.

Το Μεγάλο Ταξίδι της Ζαράφα (Zarafa)

Animation | 2012 | Διάρκεια: 78′

Παραγωγή: Γαλλία, Σκηνοθεσία: Rémi Bezançon, Jean-Christophe Lie

Ένας παππούς διηγείται στα εγγόνια του την ιστορία της αιώνιας φιλίας μεταξύ του Μάκι, ενός αγοριού -σκλάβου 10 ετών από την Αφρική, το οποίο καταφέρνει να δραπετεύσει, και της Ζαράφα, μιας ορφανής καμηλοπάρδαλης, που ο Πασάς της Αιγύπτου αποφάσισε να στείλει σαν δώρο στον Βασιλιά της Γαλλίας, Κάρολο Ι. Ο Μάκι αποφασίζει να εμποδίσει τον Χασάν να πετύχει τον στόχο του, ρισκάροντας ακόμα και τη ζωή του για τη φίλη του.

 



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!