Η Patti Smith στο Ηρώδειο

Στο τέλος του Ιουνίου.


Η ιέρεια της ροκ Πάτι Σμιθ είναι από μόνη της μια κατηγορία όχι μόνο γι’ αυτό που έκανε, που είναι ή που πραγματικά αξίζει στη μουσική, αλλά γι’ αυτό που φέρει. Και μόνο η λίστα όσων την έχουν αναφέρει στις επιδράσεις τους αρκεί για να πείσει και τον πιο επιφυλακτικό.

Με τη σκηνική της παρουσία, την ποίησή της, την αισθητική της παρέμβαση έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να διαμορφωθεί μια “νέα σκηνή” στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του ’70, όχι μόνο στη μουσική, αλλά σε όλες τις τέχνες, η οποία ακόμη και σήμερα επηρεάζει.

Ώριμη πλέον και περισσότερο κατασταλαγμένη από ποτέ και με την εξαιρετική μπάντα που τη συνοδεύει αποτελούμενη από σπουδαίους μουσικούς και άτομα που έχουν ζήσει μαζί της πολλά δημιουργικά χρόνια έρχεται να μας παρουσιάσει λίγες στιγμές από τα 40 χρόνια της μουσικής της.

Στην εμφάνισή της στην Αθήνα μαζί της θα βρεθούν επί σκηνής οι: Lenny Kaye – κιθάρες, μπάσο & φωνητικά. Tony Shanahan – μπάσο, πιάνο, κιθάρες & φωνητικά, Jay Dee Daugherty – ντραμς, Jackson Smith – κιθάρες.

22 Ιουνίου 2013 
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη
Τηλ.: 210-3241807 / 324858
Ώρα: 21:00. Εισιτήρια: Ζώνη VIP: 50€, Ζώνη A: 40€, Ζώνες Β και Γ: 30€, Άνω διάζωμα: 25€, 20€ (Φοιτητικό), 5€ (Ανέργων), 5€ (Αμεα).



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!