Η πρώτη διαφωνία Κοκλώνη STAR για την προβολή του live


Με κινούμενη άμμο θα μπορούσε κανείς να παρομοιάσει τη δεδομένη στιγμή τα όσα συμβαίνουν στην ζώνη πράιμ τάιμ. Από τη μια τα κανάλια περιμένουν να κάτσει η μπίλια αλλά με τόσες σειρές που ντεμπουτάρουν ακόμα και αυτές τις μέρες κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβαίνει και πολύ άμεσα και από την άλλη οι τηλεθεατές που πραγματικά έχουν χάσει τη μπάλα και δεν ξέρουν πότε να δουν τι, χαμένοι όχι στην μετάφραση αλλά και στις συνεχείς αλλαγές στον προγραμματισμό σε μια προσπάθεια να κερδηθούν οι εντυπώσεις και συνεπώς περισσότεροι τηλεθεατές.

Στο πλαίσιο αυτό, το Fame Story εκανε πρεμιέρα Σάββατο αλλά από αυτήν την εβδομάδα το Live επεισόδιο της αποχώρησης αλλάζει μέρα. Ετσι, η πρώτη αποχώρηση θα μεταδοθεί αύριο Παρασκευή τελικά όπως θα συμβαίνει άλλωστε και κάθε εβδομάδα από εδώ και στο εξής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Κοκλώνης, παρουσιαστής και παραγωγός του σόου είχε αντίθετη άποψη αναφορικά με την ημέρα προβολής του ζωντανού επεισοδίου. Ο ίδιος δηλαδή είχε ζητήσει από το STAR το live να πραγματοποιείται κάθε Σάββατο όπως συνέβαινε και τα προηγούμενα χρόνια με το J2US στον ALPHA. Το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και συγκεκριμένα η Διεύθυνση προγράμματος είχε διαφορετική άποψη με αποτέλεσμα να γίνει παραχώρηση μόνο για την πρεμιέρα.

Μένει να δούμε λοιπόν  αν αύριο θα επαναληφθούν τα ποσοστά τηλεθέασης της πρεμιέρας ή τα χαμηλά ποσοστά των καθημερινών επεισοδίων θα συμπαρασύρουν και το live μιας και το Fame Story θα έρθει αντιμέτωπο με τη “Γη της Ελιάς” στο MEGA, αλλά και την επανάληψη του “Ναυαγίου”, τον Σεφερλή στον ΣΚΑΪ, τον “Γιατρό” σε επανάληψη, αλλά και το “Προξενιό της Ιουλίας” με νέο επεισόδιο, ενώ στον ΑΝΤ1 θα παίζουν νέα επεισόδια από τις σειρές “Μετά τη φωτια” και “Πρώτος από εμάς”.

διαβάστε περισσότερα



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!