Η πρώτη νύχτα στο κελί για τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής …

Φημολογείται οτι έβλεπαν Σεφερλή στο STAR..


Στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής διανυκτέρευσε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας !

Την πρώτη τους νύχτα στο κελί πέρασαν χθες οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής με τον γενικό γραμματέα του κόμματος Νίκο Μιχαλολιάκο να διανυκτερεύει στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές του κόμματος,  Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρο, Γιάννη Λαγό και Νίκο Μίχο, οι οποίοι καθόλη τη διάρκεια της νύχτας παρέμειναν στα κρατητήρια της Ασφάλειας.

2

Η αστυνομία δεν επέτρεψε την επικοινωνία μεταξύ των τεσσάρων βουλευτών με τον αρχηγό τους, ενώ την ίδια ώρα φωτογραφίες που δείχνουν τους συλληφθέντες πίσω από τα κάγκελα της Ευελπίδων κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου.

1

Τόσο ο αρχηγός όσο και οι υπόλοιποι 4 βουλευτές πήραν προθεσμία από τον ανακριτή να απολογηθούν την Τρίτη, μετά τις 12 το μεσημέρι. Την Τρίτη θα απολογηθούν επίσης και άλλοι 3 από τους συλληφθέντες ενώ όλοι οι υπόλοιποι πήραν προθεσμία για την Τετάρτη.

3

 

πηγή: newsbomb.gr



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!