Η Ράνια Θρασκιά επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση δυναμικά!


Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση δυναμικά!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση δυναμικά!

Ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση δυναμικά!

Την απογευματινή ζώνη μεγάλου καναλιού αποκαλύπτει πως θα αναλάβει η Ράνια Θρασκιά στο περιοδικό “People”, ενώ δηλώνει πως είναι ενθουσιασμένη γι’ αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα! Αν και οι φήμες την ήθελαν στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, η ίδια δηλώνει πως τα σχέδιά της είναι διαφορετικά.
Όσο για την αντιπαράθεση σχετικά με τα νούμερα που έκανε η ίδια πέρυσι στο “Elatte” σε σχέση με τους φετινούς παρουσιαστές Θανάση Πάτρα και Νάντια Μπουλέ και τις δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη ότι αυτή έπαιζε χωρίς ανταγωνισμό, δηλώνει όλο νόημα: “Τα νούμερα τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός που έχει κάθε εκπομπή, ποιες εκπομπές δηλαδή προβάλλονται την ίδια ώρα και από ποια κανάλια, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα και στη διάθεση κάθε δημοσιογράφου. Όπως άλλωστε δεν κρύβεται το αν κάποιος παρουσιαστής έχει πάρει άδεια ή όχι, και είμαι βέβαιη ότι οι τηλεθεατές θυμούνται πολύ καλά ότι κάθε μέρα του περασμένου καλοκαιριού ήμουν συνεπής στο πρωινό μας ραντεβού, χωρίς να έχω πάρει ούτε μία μέρα άδεια μέχρι να τελειώσει η εκπομπή.”
Η Ράνια Θρασκιά θα γίνει σε λιγότερο από 4 μήνες μητέρα για δεύτερη φορά και αποκαλύπτει πώς κατάφερε να κρατήσει επτασφράγιστο μυστικό την εγκυμοσύνη της μέχρι πρόσφατα: “Δεν ήταν το κύριο μέλημά μου να κρατηθεί μυστικό, απλά δεν το φώναξα και το εκμυστηρεύτηκα σε πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα μέσα στο σπίτι, γιατί είχα πάλι μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Για πολλές εβδομάδες πήγαινα μόνο από το ένα δωμάτιο στο άλλο, η εικόνα μου δεν άλλαξε, αντιθέτως έχασα βάρος και όταν άρχισα να κυκλοφορώ δεν το καταλάβαινε κανένας. Τελικά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και μαζί η φουσκωμένη κοιλίτσα μου!”



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!